Szafa ;]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Stach697
"Nie jestem powergamerem"

Szafa ;]

Post autor: Stach697 »

Witam i mam taka nietypowa galerie... nasze szafki otóż nigdy nie widziałem waszych szafek w których trzymacie sowje figurki... zacznę ja, oto moja szafka i figsy
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

czekam na odpowiedzi opinie i wasze zdjecia ;]
Ostatnio zmieniony 1 lip 2008, o 22:42 przez Stach697, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

fajny :evil: avatarek :evil: ;-)

a tak poza tym to nic nie widac na tych zdjeciach.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 1 lip 2008, o 21:24 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Fajny temat :D Ja właśnie mam zamiar zrobić jakieś miejsce do trzymania figsów itp. Jak zrobię to wrzucę zdjęcia.

EDIT: bo powinien dać mniejszy rozmiar na forum, który powiększa się po kliknięciu, albo oryginalny rozmiar, a chyba dał mniejszy rozmiar.

Awatar użytkownika
Stach697

ok to dam wam link http://images34.fotosik.pl/305/f47d82a601a57639med.jpg i zdjecia beda tutaj Obrazek
w szafce wysypałem piasek ;] a na obrzezach zrobiłem taką ""tame"" zeby mi sie piach nie wyzypywał :P i potem wpadłem na pomysł podzieliłem to na tabliczki )tzn wyglada to jak by to było pare króciutkich oddzielnie połozonych kartonów a rzeczywiscie jesto to jeden podzielony) i na koncu wziołem farby plakatowe :D i w pomieszaniu zółtego i brazu uzyskałem kolor drewna ;] na rl sa jeszcze slady po pedzlu ma to jakby byc jak te kreski na drewnie co sa zawsze wiecie po co chodzi) a gdy już było gotowe wziołem z army booka na koncu hieroglify i pomalowałem troszke ;] potem sie sazypało piachem zeby było takie jakby zamazane doszły figsy i gotowe ;] oto inne zdjecia
(tak przy okazji uszaty jest swierzy skonczyłem go pare minut temu hehe)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

P.S. Twarz kinga na rl jest lepsza :P O_o jakos dziwnie wyszła....
Ostatnio zmieniony 1 lip 2008, o 22:07 przez Stach697, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Stach697

z góry soory ze w innym poscie ale w tamtym juz nie mogłem dac wiecej zdjec bo jak pisałem img i link to nie działalo editowałem pare razy i nic.... z reszta daje dalsze foty ;]

podsumowanie :

Obrazek

EDIT: ten czarny TG to taki którego dostałem za free kiedy kupowłem uszaty ;] a na razie nie mam chęci ani siły by go pomalowac jutro jade na wakacje wiec sie nie biorę za to...

i nadchodzaca armia TK
Obrazek

P.S. Asassello mówiłem ci juz cos o awatarze w poprzednim temacie... ja go miałem pierwszy
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Stach697 pisze: P.S. Asassello mówiłem ci juz cos o awatarze w poprzednim temacie... ja go miałem pierwszy
hehe... dobry żart... nie chce mi sie zbytnio offtopowac.. ale z tego co wiem to sam przerabiałem na swoim kompie tą świeczkę by wyglądała tak jak wygladała teraz.

a co do fotek.. to całkiem niezła armia TK, choc zdjecia i tak pozostawiaja sporo do zyczenia.

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Stach697

Asassello mozemy miec ten awatar na spółe ;p jezeli oczywiscie sie zgodzisz.... wystrarczy tylko słowo :P a powracajac do tematu oceniajcie moje figsy bo wiem ze sa najlepsze :twisted: ale chce to od was usłyszec :P i mówcie co sadzicie o szafce
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

co do avatarka to masz PM ode mnie..

a co do szafki.. to na tych zdjeciach jakos dokładnie jej nie widac.. kilka desek.. moze to połka jakas.. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Stach697

dobra teraz juz jest za ciemno ale jutro zrobie wam zdjecia szafki ogułem ;] w planach mam jeszcze wymalowanie hieroglifów na całosci szafki a na tle (tam gdzie stoja figsy) dac sobie takiego freeehanda jakiego maja GW w tle zdjec ich figsów w ab ;]

P.S. hieroglifki wyszły ładnie nie :)
Ostatnio zmieniony 1 lip 2008, o 23:24 przez Stach697, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Post autor: Fojtu »

private message

Awatar użytkownika
Stach697

dzięki ;]
Obrazek

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Fajne hieroglify i szafka klimatem pasuje do TK, ale dla mnie to półka, nie szafka.

Awatar użytkownika
Stach697

To jest Szafka :p moze na zdjeciach przypomina polkę ale tak jak mówie jutro zrobie dokładne zdjecia bo jak na razie to robiłem zdjecia głównie figurkom w szafce a nie szafie (i własnie kiedy zrobiłem te foty wpadłem na pomysł by zrobic ten temat ;p )

P.S. czemu jak na razie nikt nie daje fot waszych szafeczek?? nie trzymacie nigdzie figsów??
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Obrazek

to nasza Szafa :wink:

Awatar użytkownika
Stach697

L :lol2: L ;]