No wiec kto ????
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No wiec kto ????
Gdyby byly przyspieszone wyboru (u nas wszystko jest mozliwe )to na kogo oddalibyscie swoj glos ???
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ja jako lumpoliberal na PO oddaje głos i Pis niech sie udlawi swoimi obiecankami.
Pragnalbym tylko zeby LPR nie wszedl do sejmu. Samoobronę jeszcze jestem w stanie do pewnej granicy tolerować. Ale wesolego romka? wolne żarty.
Pragnalbym tylko zeby LPR nie wszedl do sejmu. Samoobronę jeszcze jestem w stanie do pewnej granicy tolerować. Ale wesolego romka? wolne żarty.
no to jest nas 2ja jako lumpoliberal na PO
Oddaje glos na mniejsze zlo czyli PO
P.s-uderzylem do Tomasha wrzuci tu pozniej ankiete
Temat założył Szczurek, ankietę stworzyłem według podanych przezeń w PM opcji.
Kołata, absolutnie bez złośliwości - ponieważ ankieta dotyczy ewentualnych przyspieszonych wyborów, zawęźmy wybór do partii uwzględnianych w sondażach i mających realne szanse na przekroczenie progu wyborczego.
Poza tym, z tego co pamiętam, do ostatnich parlamentarnych UPR szła razem z PO, nieprawdaż?
Kołata, absolutnie bez złośliwości - ponieważ ankieta dotyczy ewentualnych przyspieszonych wyborów, zawęźmy wybór do partii uwzględnianych w sondażach i mających realne szanse na przekroczenie progu wyborczego.
Poza tym, z tego co pamiętam, do ostatnich parlamentarnych UPR szła razem z PO, nieprawdaż?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nieprawda. Szła samodzielnie, tak samo jak do wyborów do UE i jak do samorządowych. Pozatym jest to najstarsza nieprzerwanie działająca partia w naszym pięknym kraju i zasługuje na miejsce w ankiecie. Zwłaszcza w ankiecie internetowej, gdyż w necie UPR ma wysokie poparcie. Także byłbym wdzięczny za dodanie tej opcji do ankiety.
Pozdr!
Pozdr!
potwierdzamTemat założył Szczurek, ankietę stworzyłem według podanych przezeń w PM opcji.
wlasnie o to mi chodziloponieważ ankieta dotyczy ewentualnych przyspieszonych wyborów, zawęźmy wybór do partii uwzględnianych w sondażach i mających realne szanse na przekroczenie progu wyborczego.
Nie spoko Kołata uderz do Tomasha i popros zeby dodal do ankiety .Jako autor tematu i ankiety nie mam nic przeciwko
-
- Chuck Norris
Ave
Myślę że można by uniknąć tego rodzaju sytuacji, zamieszczając w ankiecie opcje pod tytułem INNE.
Ja oczywiście za PO
Myślę że można by uniknąć tego rodzaju sytuacji, zamieszczając w ankiecie opcje pod tytułem INNE.
Ja oczywiście za PO
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
PO grubo prowadzi i nikt nie dal na PIS nawet hehe!
Kolata UPR toz to nawet do sejmu nie wejdzie....
Swoją drogą uważam że Korwin Mikke to mitoman.
Swoje wie, czasem i dobrze mówi ale mitoman.
Kolata UPR toz to nawet do sejmu nie wejdzie....
Swoją drogą uważam że Korwin Mikke to mitoman.
Swoje wie, czasem i dobrze mówi ale mitoman.
powiem wiecej wszystkie glosy na opocycje oddanePO grubo prowadzi i nikt nie dal na PIS nawet hehe
PO , czyli aktualnie chyba najmniejsze zło. Jedyną słuszna partią pewnie bedzie ta która kiedys ja załoze...ale to za kilka lat kiedy w społeczeństwie bedize coraz wiecej zagrożen itp. ot jakies totalitarne rządy z moją osoba na czele były by chyba marzeniem
Pozdro
Pozdro
gdyby było UPR oddałbym głos w ankiecie na nich ale teraz na lewice, lubie dość kompetentne i reprezentatywne osoby, które mają jakąś tam indiwidualnosci są luzakami
A ja nie wiem na kogo oddam głos. Bo np. jeśli PO będzie dalej zbliżać się do LiD oraz wywalą Rokitę to dla mnie ta partia będzie spalona, a wtedy biorę wszystkie opcje pod uwagę. Łącznie z oddaniem nieważnego głosu.