Hmm ja już zamówiłem ogra pod mojego Demonic Heralda Nurgla Ale będzie raczej podobny do artów a armybooku chaosu z taką duża gęba wielkości uśmiechu Jabby z Star Warsów Jakby co to patrzcie na moją galerie w tym miesiącu na pewno się tam pojawi
Kolory ma podobne jak te kucyki z tej bajki :D:D:D
Fajny , fajny też zawsze miałem dylemat czy nie malnąć swoich grubasów na czarnych Całą armię tak będziesz malował Jose ?
IMO tylko jakiejś palmy brakuje i będzie Afryka
generalnie wymyśliłem sobie ogrów piratów - więc jaskrawe kolory ubrań itp oraz różne odcienie skóry. zresztą sami rozumiecie - jak to piraci: zbieranina różnych ... osobników
co do armatki - mam kiepski aparat i generalnie jest jaśniejsza od skóry
hehe tyranta i bruisera musze zrobic pewnie od zera lub przerobic z maneatera pirata (ktorego nie mam) lub innego ogra. albo zupelnie z czegos innego. wiec nie za prędko niestety ... bede musial grac zwyklymi GWowskimi chwilowo
kontynuując temat piratów... pomijając dupne fotki ... oto mój BSB VIP. sztandar oczywiście będzie dopieszczony z czasem. teraz tak szybko go maznąłem żeby było wiadomo o co chodzi
oraz kolejny leadbelcher i muzyk do ironów (muzyk malowany przez moją dziewczynę )
wlasnie wiem, ale galeria ogre stronghold wisi razem z portalem bo robia upgrade i tylko forum daje rade a chcialem zrobic cala armie w theme mojej druzyny i nie pamietam jak zrobili kwestie shoulderpadow i jersey'ow, w wakacje bez treningow mi odwala
Fajneie wyglądają ogrowe szmaty zrobione(w sesnsie tak pomalowane) z kilku poszarpanych sztandarów imperialnych/bretońskich albo jezcze innych z mnóstwem dodatkó na górze