Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Porcja nowych wyników:
Ja jak spekulowałem wygrałem z Charkim 14:6
A Cinek wygrał z dydkiem 11:9
Ja jak spekulowałem wygrałem z Charkim 14:6
A Cinek wygrał z dydkiem 11:9
Panowie, coraz mniej czasu na tą rundę. Oczywiście odrobinkę ją przedłużyć możemy, ale raczej starajcie się do piątku skończyć. Dydu jest drugim ćwierćfinalistą.
Spoko zdązymy...w czwartek bądz w piątek z wiewiórem zagramy 2 bitweksch pisze:Panowie, coraz mniej czasu na tą rundę. Oczywiście odrobinkę ją przedłużyć możemy, ale raczej starajcie się do piątku skończyć. Dydu jest drugim ćwierćfinalistą.
Hehe - kto wygra na przełęczy czaszki?
No to fajnie, że kolejne gry się rozstrzygną teraz. Myślę że losowanie zrobimy w poniedziałek po moim powrocie z krótkich wakacji.

Mamy już trzeciego ćwierćfinalistę - został nim Butan, wygrywając dzisiaj w rewanżu 20-0.
Chyba Arte nie myśłisz że dostaniesz z awansu wejście do ćwierćfinału:)
a Charki da radę z Skavenem bo O&G musi mieć najsliniejszą obsadę w ćwierćfinale:) tzn:
4 na starcie, 3 w ćwierć finale, 2 w półfinale no i conajmniej jeden w finale:)a najlepiej cały finał zielonych.
a Charki da radę z Skavenem bo O&G musi mieć najsliniejszą obsadę w ćwierćfinale:) tzn:
4 na starcie, 3 w ćwierć finale, 2 w półfinale no i conajmniej jeden w finale:)a najlepiej cały finał zielonych.
Jassssne - dowolne zasady pod warunkiem, że można trzy razy w fazie magii wyturlać 2d6 s5
Jeśli Paweł się nie zgłosi to na rezerwie był Bober. Gdyby tak było to możecie dograć gry do końca przyszłego tygodnia, a rozlosujemy Was wcześniej, na zasadzie brak pary w grupie wygranej i toż samo w przegranej znaczy oczekiwanie na zwycięzcę lub przegranego z Waszej gry. Proste, chociaż napisane pokrętnie
Jeśli Paweł się zgłosi do jutra wieczór to rzecz jasna on z Tobą zagra.
Aha, awansował dzisiaj również Oskar - 12-8, 20-0 z Raptorem.

Jeśli Paweł się nie zgłosi to na rezerwie był Bober. Gdyby tak było to możecie dograć gry do końca przyszłego tygodnia, a rozlosujemy Was wcześniej, na zasadzie brak pary w grupie wygranej i toż samo w przegranej znaczy oczekiwanie na zwycięzcę lub przegranego z Waszej gry. Proste, chociaż napisane pokrętnie

Aha, awansował dzisiaj również Oskar - 12-8, 20-0 z Raptorem.