Koszalin i okolice.
- Black Hunter
- Pseudoklimaciarz
Koszalin i okolice.
Jak ktoś z Koszalina lub okolic to niech napisze.
-
- Chuck Norris
A co jest jakaś akcja ??
Koszaliński Klub Gier Strategicznych "Zad Trolla"
przy KSM "Na Skarpie", w każdą sobotę o 12.00 (no może z lekkim poślizgiem) w budynku KSM "Na Skarpie" ul. Na Skarpie ( na przeciwko głównego wejścia do wydziału ekonomii Politechniki Koszalińskiej).
W tą sobotę może być mniej ludzi bo jedziemy do Gdańska na turniej, a potem w klubie zaczyna się remont, także może przez okres wakacyjny być trochę w kratkę, ale zawsze można dzwonić albo na gg się odezwać (716705). Zapraszamy
przy KSM "Na Skarpie", w każdą sobotę o 12.00 (no może z lekkim poślizgiem) w budynku KSM "Na Skarpie" ul. Na Skarpie ( na przeciwko głównego wejścia do wydziału ekonomii Politechniki Koszalińskiej).
W tą sobotę może być mniej ludzi bo jedziemy do Gdańska na turniej, a potem w klubie zaczyna się remont, także może przez okres wakacyjny być trochę w kratkę, ale zawsze można dzwonić albo na gg się odezwać (716705). Zapraszamy
- Black Hunter
- Pseudoklimaciarz
Hmm. Dzięki a ten klub ma stronke lub forum? Byłem tam raz ale myślałem że tylko tam jest turniej.
Stronkę ma, ale narazie jest zablokowana.
- Black Hunter
- Pseudoklimaciarz
Hmm... Narazie jest w przygotowaniu. Czy w następnom sobote można przyjść do klubu?
A tak wogóle to masz tu Black Hunter link do koszalińskiego forum WFB: http://wfbkoszalin.ok1.pl
Ostatnio zmieniony 3 lip 2008, o 19:41 przez ANtY, łącznie zmieniany 1 raz.
- Black Hunter
- Pseudoklimaciarz
Ekstra szkoda że byłem już wcześniej na nim zarejestrowany.
1) www.zadtrolla.prv.pl - to link
2) w czerwcu rusza już 3 edycja lokalnej ligi WFB. (40k - 2 ed ).
W czerwcu?moo88 pisze:1) www.zadtrolla.prv.pl - to link
Dobra ludzie z Koszalina i okolic chcecie pograć z kimś o to link do koszalińskiego forum http://www.zadtrolla.glt.pl/.