Adeptus Custodes
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Hashmallum
- Mudżahedin
Adeptus Custodes
Kumpel dzisiaj ich podrzucil
Najpierw ilustracja
Przepraszam za slabe fotasy , ale nie che mi juz sie dzis rozkladac sprzetu do zdjec...
Wedlug mnie wymiataja!
Najpierw ilustracja
Przepraszam za slabe fotasy , ale nie che mi juz sie dzis rozkladac sprzetu do zdjec...
Wedlug mnie wymiataja!
Ostatnio zmieniony 11 lut 2007, o 10:39 przez Hashmallum, łącznie zmieniany 3 razy.
O rzesz ty, świetna robota. Naprawde super!!! Szacuneczek
-
- Kretozord
fajni ale musi byc ale, czy ostrza halabard nie latwiej i lepiej bylo by zrobic z czegos inngo niz GS. tak przynajmniej robia ci co lepia cale modele AFAIK oczywiscie, no i szkoda ze same palki nie sa ciensze,
mimo wszystko szacuken
mimo wszystko szacuken
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Hashmallum
- Mudżahedin
Masz problem z patyczkami do uszu Kuroslawie ?? I tak dobeze ze Marecki pomyslal - co do rzezbienia - on jest chorym purysta, wszystko robi z zielonego - wciskalem mu ostatnio plasticard, to sie pytal co to jest :/ Nic, jakos go bede musial przerovbic zeby zaczal z bs-a rzezac i z innych materialow tez...
Fajni konwersje bardzo fajne teraz tylko malowanie .......
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Swietne modele wypas klimacik (wlasnie rysunek przedstawia Legio Custodes, ktory zostal zalozony po Herezji wiec tytul posta jest ciut bledny ... wiem czepiam sie szczegulow) ... ale bylo juz cos takiego w WD 322 tamte jednak sa robione raczej z czesci niz z GS.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ja tam obstawiam ze maja spusty w styliskach , czy jak to sie tam zwie ten kij...
- Krajkowski
- Chuck Norris
IMO Genialne... chciałbym zobaczyć ich pomalowanych
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ja tez bym chcial Jak sie nie sprzedadza na ebayu to pomaluje ...
ja pier... no własnie super są !! nie sprzedawaj tylko bierz się do roboty bo che ich zobaczyc pomalowanych:P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Bo to jest jedna z nowszych grafik... na starych grafikach maja boltery na halabardachJarek pisze:A w sumie to właściwie dlaczego wszyscy robią im te boltery na dzidach?
Są wtedy bardziej ... Custodes ?
Na obrazku nie widac.
faktycznie nie ma zdjęć, lipa...
jakby sie dało je przywrócić to chetnie poogladam, bo komentarze niewiele mówią oprócz tego że mają boltery na "dzidach" no i że dobrze wyszły
jakby sie dało je przywrócić to chetnie poogladam, bo komentarze niewiele mówią oprócz tego że mają boltery na "dzidach" no i że dobrze wyszły
- Hashmallum
- Mudżahedin
Uhh przekroczylem 10gigowy limit :/ Ale spoko - juz mam nastepne konto - obrazki naprawione