Co nam się urodziło? - nowe, cudowne Mroczne Maleństwa :>

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

tutaj może lepiej wyglada bo pomalwoana już ;) i z Azhagiem Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Jeeeeej..... ale ten SMOK jest piękny...... Ja chcę takiego !!! :cry: :cry: :cry:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

A ja nie :wink:
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Wiecie może o co chodzi z figurkami BG, przecież modele się nie zmieniają a znalazłem coś takiego:

http://www.maelstromgames.co.uk/index.p ... ef_322_000

Zmienili sposób pakowania tylko czy jak?

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

HE też zmienili, z boxu gdzie bylo po 10 dali po 5, IMO praktyczniej, ale chyba drozej wychodzi...
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

jak bys zgadl :P
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Ale nie będzie już normalnych blisterów po 3?

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

Nie - więc jeśli np chciałbyś sobie kupić Witchki odział 12 albo podobny execów ( bo się ich zwykle tak wystawia albo 14 ) to teraz jest dobry moment - na stronce GW już podają nowe boxy a nie blisty.
The Few, the Proud....The Marines, THE_END

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

No kurde a ja mam 6 dopiero wiec takie piątki mnie nie urządzają za bardzo. A teraz to już ciężko dostać nawet blistery po 3 bo już GW ich nie dostarcza, no ale może coś jeszcze wyszperam.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Właśnie zauważyłem, nie mieliśmy Sneak Peeka na stronie GW....

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Generalnie wygląda na to, że przez rozwijające się lobby plotkarzy i wszędobylskich fotografów, GW zarzuciło Sneak Peeki ;)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

No na ich stronie w dziale news nie ma już Sneak Peeków

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

W sumie to nie mam pojęcia kiedy ma być PL podręcznik do DE. Bo chcę już mieć book, ale mocno się zastanawiam nad zakupem ENG. Poprzedni mam ENG, ale tym razem bym się skusił na PL, a ENG w pdf'ie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

do Bardów już przyszedł nowy podręcznik. I nowe figsy. Wszystko pachnie taką.... plastikową świeżością.... faaaajne.... (rozmarzyła się Hag Queen)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

I jak?! I jak?! Zasady znamy, ale jakieś arty nowe?! Jakiś boski fluff?! Streszczaj! :D

heh, chyba pojadę jutro do Cytadeli albo Starego Świata, może już też mają :roll:

edit: lol, Wodzirej jestem :shock:

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Artein pisze:I jak?! I jak?! Zasady znamy, ale jakieś arty nowe?! Jakiś boski fluff?! Streszczaj! :D

heh, chyba pojadę jutro do Cytadeli albo Starego Świata, może już też mają :roll:

edit: lol, Wodzirej jestem :shock:
są nowe arty w połączeniu ze starymi Crone Hellborn ma super rysunek taka ładna białowłosa (chyba dobrze kojarze :P) wiedźma na frenzy :> ja już chcę ten book O_o. Malowanie figurek jest ładne postarali się w tym booku :) :)
Obrazek

Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

tak zwłaszcza to że nie ma jak w starym podręczniku jednego oklepanego schematu tylko postarali sie o różnorodność, nawet jak tylko na pojedyńczych modelach, a na black guardach na halabardzie jest wilki odprysk farby <co za żenada> RB sie prezentuje nieźle :)sporo fluffu kilka artów, szkoda tylko że w zasadach przycieli speciali tak bardzo :/ tracą klimat, największy kat i taktyk są pierdołami nie tylko w statystykach żal.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

jeśli chodzi o figsy: cudne! Cold One'y są pięknie wykończone i chyba łatwiejsze do malowania, bo mają maluteńkie łuski, więc porządny drybrush będzie bardziej efektowny, niż pojedynczo malowane łuski. Chłopaki na górze dają radę. Korsarze są boscy!!! Ja sobie to pokonwertuję, bo jest mnóstwo części. Podręcznik: ładne malowanie figsów, plus wszystko to, co tu było pisane (info uzyskane po premierze w Baltimore).

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

KreoL pisze:tak zwłaszcza to że nie ma jak w starym podręczniku jednego oklepanego schematu tylko postarali sie o różnorodność, nawet .
Nie ma obaw. Polscy Powergamerzy nie zawiodą i wymyślą wkrótce ten oklepany schemat.

Nie miało być w helfach a tymczasem...na ostatnim moim turze High elfów było 6 i każda była armią na star dragonie i Dragon Princesach. Ziew.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Zablokowany