Dark Elves 2250
Dark Elves 2250
Duża magiczka 400 pts
Reverse ward 35
Bound (d3+1 kość) 55
Pegaz 50
Sorceress 185 pts
Darkstar cloak25
Scroll 25
Sorceress 185 pts
Dagger 25
Scroll 25
25x warriors 190 pts
fcg
10x kusze 110 pts
10x kusze 110 pts
5dr 92 pts
muzyk
5 harpii 60 pts
5 harpii 60 pts
6 cok 211 pts
muzyk, warbanner
15 bg 270 pts
asf fcg
2 bolce 200 pts
Hydra 175 pts
2248
Defens z kontrą. Co myślicie? Mam nadzieje, ze sie nie walnalem z obliczeniami.
Reverse ward 35
Bound (d3+1 kość) 55
Pegaz 50
Sorceress 185 pts
Darkstar cloak25
Scroll 25
Sorceress 185 pts
Dagger 25
Scroll 25
25x warriors 190 pts
fcg
10x kusze 110 pts
10x kusze 110 pts
5dr 92 pts
muzyk
5 harpii 60 pts
5 harpii 60 pts
6 cok 211 pts
muzyk, warbanner
15 bg 270 pts
asf fcg
2 bolce 200 pts
Hydra 175 pts
2248
Defens z kontrą. Co myślicie? Mam nadzieje, ze sie nie walnalem z obliczeniami.
Ostatnio zmieniony 8 lip 2008, o 14:21 przez Dastor, łącznie zmieniany 1 raz.
fajne te nowe DE.. nie wygladaja zbyt strasznie dla przeciwnika... ale jest juz czym pozadnie powalczyc i poczarowac
Bardzo fajna rozpiska, nie ma się do czego przyczepić. Ja bym się może tylko zastanowił nad kuszami dla dr kosztem spearmanów.Ciekaw jestem jak się sprawdzą na jakimś większym turnieju takie havy magic DE, strasznie lubię magię a w obecnej edycji to moje zamiłowanie przeważnie nie ułatwiało mi gry, liczę że teraz będzie inaczej
VC wyciąga 10 kosteczek z boundem - zgrzytanie zębów i płacz. Nowe DE wyciagają z tego, no potencjalnie naprawde sporo... a w kazdym razie DD u przeciwnika zchodza jak marzenie.... i co? ...i klimat .... i ,,naprawde fajna rozpa''
Ehhhh to długoletnie lobby przynosi efekty .
Ehhhh to długoletnie lobby przynosi efekty .
dokladnie, fajna rozpa armia w zasadzie identyczna jak poprzednio edycyjna, a kop duzo wiekszy, fajnie ze DE 'dopakowali' nie robiac jakiejs mega rewolucji... szkoda ze z chaosem tak nie bedzieAsassello pisze:fajne te nowe DE.. nie wygladaja zbyt strasznie dla przeciwnika... ale jest juz czym pozadnie powalczyc i poczarowac
pzdr !!
- Corvus Albus
- Kretozord
tylko DE nadal będzie trzeba umieć grać, szybko się znudzi dziecią a wtedy masa figurek na allegroJasiuuu pisze:zrzedną wszystkim miny jak nagle na turniejach będzie 30% graczy DE
dla mnie właśnie to zabiło demony, yeahbani gracze co zmieniają armię jak rękawiczki
i dobrze widzieliście zgłoszenia na drakona, na ponad 100 zgłoszeń koło 15 chyba demonów i 20VC, paranoja ,ja przestaje rozumieć jak ludzie sobie radzili jak świat nie miał demonów czyli dawno dawno temu w zamierzchłych czasach - jakieś 4 miesiące temu.
a co do rozpiski waham się pomiędzy sztandarem ap i warbannerem.
a co do rozpiski waham się pomiędzy sztandarem ap i warbannerem.
5 harpii kosztuje 55 pts.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...