Galeria Druchii

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

dla mnie ten NNM jest zbyt sztuczny. Może to złe światło, ale nie zakręciło mnie to zbyt mocno.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

dla mnie Yodo ten NMM w ogóle ma mało z nmmu. ewentualnie podchodzi pod nie go klata typa po prawej. zaczynałem z metalikiem, ale nie przyciaga uwagi wtedy zupełnie-to na aukcje. chce go sprzedać nawet z minimalnym zarobkiem, żeby na nastepnej figsie pokazać prawdziwy nmm

pozdro

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

no dobra - nie chciałam być aż tak brutalna ;P
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Yudokuno pisze:no dobra - nie chciałam być aż tak brutalna ;P
nie żałuj sobie :roll:

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Mi strasznie kolorystyka nie podchodzi... Takie jasne tu wszystko jest ... A przeciez nazwa "Druchii" mówi zupełnie co innego...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

maluje na sprzedaż

pare lat malowalem mroczne druchii i dostawalem od kazdego w dupe
nie zaspokoisz wszystkich

Awatar użytkownika
Stix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stix »

Bez urazy ale czepianie się że musi być ciemne bo w nazwie jest dark to troche bezsens. Czy na ulicy złego człowieka poznasz po tym że jest ubrany na czarno? A na biało mogą chodzić tylko ci dobrzy czyli trzeba przemalować każdego Sarumana i wojów Tzeencha bo przecież oni są źli.
Przedrostek dark w nazwie mówi o ich charakterze i został nadany przez postacie wrogo nastawione do DE. Przecież nikt sam siebie nie nazywa mrocznym (no chyba że jakieś szatany ale to to co innego). Takie jest moje skromne zdanie.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

No niby Stix masz racje, ale z drugiej strony dla klimatu armii jest chyba lepiej jeśli odzwierciedla w wyglądzie odzwierciedlona jest mroczna natura armii. Chociaż :idea: może ja pomaluje moje DE na biało niebiesko, będzie można udawać oddziały Hajów, niepostrzeżenie przeniknąć na Ulthuan i zrobić tam małą dywersje :twisted::wink: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Stix pisze:Bez urazy ale czepianie się że musi być ciemne bo w nazwie jest dark to troche bezsens. Czy na ulicy złego człowieka poznasz po tym że jest ubrany na czarno? A na biało mogą chodzić tylko ci dobrzy czyli trzeba przemalować każdego Sarumana i wojów Tzeencha bo przecież oni są źli.
Przedrostek dark w nazwie mówi o ich charakterze i został nadany przez postacie wrogo nastawione do DE. Przecież nikt sam siebie nie nazywa mrocznym (no chyba że jakieś szatany ale to to co innego). Takie jest moje skromne zdanie.
Sam udupiłeś swoje wyszukane argumenty, bo ARAIR DE uważają siebie za złe i mroczne istoty ;)
Tak podążając tym tokiem myślenia, może beastmeni powinni być słodcy i kochani? :P
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

moje coldy np. są jaskrawozielone z jasnoturkusowymi łuskami. Mam w armii dużo błękitu, zieleni, magenty, czerwieni, bieli i pomarańczu. A wciąż jednak są DE.

Awatar użytkownika
Chuck Norris

e tam to już nie są prawdziwe DE^^ !!!!!!!!!!!!!
jak mogłaś tak zhańbić naszą wspaniałą rasę skrytobójców atakujących pod osłoną nocy zadających precyzyjne cięcia z szybkością cienia... (jokin)

ech to takie głupoty naprawde :)

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Ja nie twierdzę, że wszystko musi być mhrok i czarne, ale jednak nazwa Dark Elves nieco zobowiązuje, nieprawdaż? ;)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

powiedz to lepiej kultystom latającym na różowo ;)

Awatar użytkownika
Chuck Norris

Fingor pisze:Ja nie twierdzę, że wszystko musi być mhrok i czarne, ale jednak nazwa Dark Elves nieco zobowiązuje, nieprawdaż? ;)
zależy co Cie motywuje do gry DE...
jesli kolorystyka iscie mroczna to mozesz ich sobie nawet z podkładem czarnym zostawić
kolor kwestia gustu, a o tym wiemy, że nie rozprawiamy

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

a jak ktoś urzywa bialegeo podkladu? No? to co wtedy? :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Kosa pisze:a jak ktoś urzywa bialegeo podkladu? No? to co wtedy? :P
to niech się polskiego uczy lepiej :roll: :wink:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

ups, racja, racja :oops:

ale ja i tak nie używam bialego :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Roman Lord of the Druchii pisze: jesli kolorystyka iscie mroczna to mozesz ich sobie nawet z podkładem czarnym zostawić
kolor kwestia gustu, a o tym wiemy, że nie rozprawiamy
Czarny szary i odrapany :D

Awatar użytkownika
dziekanotr
Wodzirej

Post autor: dziekanotr »

ja zbroje swoich DE warriorsow mam na shinning gold, szaty w midnight blue, tarcza z wlocznia bestial brown, smok na tarczy czerwony a trzon wloczni mithirl silver pochlapany krwia, w postaci blood red, wcale nie wydladaja "mrocznie" jak Wy to mowicie, ale dobrze sie prezentuja, postaram sie do konca dnia zrobic zdjecia i wrzucic na forum, najpozniej jutro sie tutaj pokaza, bede prosial o ocene, ale od razu mowie ze jestem poczatkujacym malarzem i to moje 5 pierwszych figurek w zyciu... pozdro

Awatar użytkownika
Chuck Norris

lepsze foto :roll:

Obrazek

ODPOWIEDZ