Początkujący generał
Moderator: Hoax
Nie ma bata, każda wydawana armia jest lepsza od poprzedniej. O zasady nie należy się martwić może być tylko lepiej.
Myślę że mogą pojechać za to po klimacie armiii- to będzie główne osłabienie, tak jak to zrobili np. z Empire którym dali mechaniczne konie i gołębie-bomby, z VC których pozbawili rodzin.
Myślę że mogą pojechać za to po klimacie armiii- to będzie główne osłabienie, tak jak to zrobili np. z Empire którym dali mechaniczne konie i gołębie-bomby, z VC których pozbawili rodzin.
Oby to nie poszło w strone plastikowych monków...
Zawsze zostają stare edycje, a tam jest ogromny wybór.
A co do nowej edycji, patrząc po tym jak GW odnawia stare pomysły to miejmy nadzieję że wróci Doomwheel, warpfire i ratling jako część regimentu mogąca robić dla niego stand & shoot.
W sumie przełknę cokolwiek byle nie robili ze szczurów armii strzelająco defensyfnej. A magia skaveńska nie kończyła się na lightingach.
A co do nowej edycji, patrząc po tym jak GW odnawia stare pomysły to miejmy nadzieję że wróci Doomwheel, warpfire i ratling jako część regimentu mogąca robić dla niego stand & shoot.
W sumie przełknę cokolwiek byle nie robili ze szczurów armii strzelająco defensyfnej. A magia skaveńska nie kończyła się na lightingach.
ja się obawiam że zaczną obcinać jednostki u skavenów bo się tego masa zrobiła- głównie w corach. nie zdziwiłbym się gdybyśmy nie zobaczyli np ratlingów czy wft w nowym booku.
sądząc po booku DE to pewnie assassini wrócą jako upgrade unitów i stanieją znacznie:) może nie tylko assassini? nowe armie wychodzą poza ramy i ograniczenia slotowe, może w herosach u skavów coś się ruszy.
slavom pewnie zapakują S2 albo T2 albo oba:/
swarmy powinny stanieć.. 20-25p to chyba dobra cena za to co prezentują cobą...
marzy mi się też 'cywilny' DS:) możnaby ofens robić bez magów albo na 1 mając jakąkolwiek zaporę.
może też jakiś monster się pojawi siejący terror czy upgrade dla warlorda typu dwarfickie noszenie na tarczy czy potworki u goblinów.
poczekamy zobaczymy:) VC mają świetne nowe plastiki, maaasy bitsów.. może u nas też się coś tego pokroju pojawi;]
sądząc po booku DE to pewnie assassini wrócą jako upgrade unitów i stanieją znacznie:) może nie tylko assassini? nowe armie wychodzą poza ramy i ograniczenia slotowe, może w herosach u skavów coś się ruszy.
slavom pewnie zapakują S2 albo T2 albo oba:/
swarmy powinny stanieć.. 20-25p to chyba dobra cena za to co prezentują cobą...
marzy mi się też 'cywilny' DS:) możnaby ofens robić bez magów albo na 1 mając jakąkolwiek zaporę.
może też jakiś monster się pojawi siejący terror czy upgrade dla warlorda typu dwarfickie noszenie na tarczy czy potworki u goblinów.
poczekamy zobaczymy:) VC mają świetne nowe plastiki, maaasy bitsów.. może u nas też się coś tego pokroju pojawi;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
nie.
nie mozna uzywac dodatkowej broni z bronia magiczna - poza nielicznymi wyjatkami ktore maja to wyraznie zaznaczone.
nie mozna uzywac dodatkowej broni z bronia magiczna - poza nielicznymi wyjatkami ktore maja to wyraznie zaznaczone.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
To jak będzie grało się przeciw Demonom, Vc, De i innym 7ed armia, to bedzie mozna odrazu iść do domuKorin pisze:Nowa edycja dla skavenów , może nie wnieść do tej fajnej armii zbyt dużo fajnych rzeczy .Boje się , że gw osłabi szczurki .WhiteWolf pisze:...to ja lepiej poczekam do nowej edycji :D
Miejmy nadzieje, że 7ed skaveny wreście podbija stary świat
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Zauważcie,że żadna armia od goblinów chyba która wyszła nie była słabsza od poprzedniego kodeksu.Nie mówie tu o ostatnich 3,bo one to już wyżynają.Napewno będzie miód:)
Poczekamy do marca i się zobaczy.
Ja wolę żeby osłabili tą armie, nie da się jej bardziej przegiąć
Ja wolę żeby osłabili tą armie, nie da się jej bardziej przegiąć
Może dlatego, że nie grasz szczurami całkiem ofensywnymi?:)
Moja dedukcja podpowiada mi, że skoro armybook był pisany pod Skryre, Storm of Chaos pod Eshin, Lustria pod Pestilena, to teraz czas na Moulder!
Co prawda pojawił się Hell Pit Mouldera w WD, ale to marginalne wydarzenie:P
Moja dedukcja podpowiada mi, że skoro armybook był pisany pod Skryre, Storm of Chaos pod Eshin, Lustria pod Pestilena, to teraz czas na Moulder!
Co prawda pojawił się Hell Pit Mouldera w WD, ale to marginalne wydarzenie:P
To samo powiedział mi kolega dzisiaj Że chaos będzie najlepszy:P A kiedy tak pozatym mają mortale wyjść?Dzoooma pisze:Moja reguła jest taka : każdy następny podręcznik jest lepszy od poprzedniego do czasu aż wyjdą mortale chaosu. Później poziom przegiętości spada w dół (Jest to moje subiektywne zdanie)