wasz ulubiony dowodca armii
Moderator: Yudokuno
wasz ulubiony dowodca armii
Jqa uzywam ostanio panny na pegazie
nie wygrywam moze 20-0 wiekszosci bitew
czesto remisuje
ale frajda jest niesamowita, zeby ugrac wiecej niz remis ta armia, trzeba sie pozadnie nagimnastykowac.
Lord na smoku odszedl w kat, juz dawno.
Nieprzynosil frajdy, dreszczyka emocji
Teraz zastanawiam sie czy nie brac lorda na piechote
nie wygrywam moze 20-0 wiekszosci bitew
czesto remisuje
ale frajda jest niesamowita, zeby ugrac wiecej niz remis ta armia, trzeba sie pozadnie nagimnastykowac.
Lord na smoku odszedl w kat, juz dawno.
Nieprzynosil frajdy, dreszczyka emocji
Teraz zastanawiam sie czy nie brac lorda na piechote
Ja lubie wystawiac lorda na piechte, bo zazwyczaj nie siadam nim na niczym innym jak na pegazie, to bez "potworka" możemy nawet zaoszczedzic kilkadziesiąt punktów.
taki na piechote zazwyczaj swoje zrobi, wrógów natnie, a i nieraz było że kumpel przestał zwracać na niego uwage , poprostu mniej sie rzuca w oczy , jesli go dzies schować:D ale wszystko zależy od przeciwnika
taki na piechote zazwyczaj swoje zrobi, wrógów natnie, a i nieraz było że kumpel przestał zwracać na niego uwage , poprostu mniej sie rzuca w oczy , jesli go dzies schować:D ale wszystko zależy od przeciwnika
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nobel na Pegazie z lifetakerem -> łowca generał bez niego praktycznie się nie ruszam. Odkąd kupiłem pegaza tylko na niego kładę nobla i nie mogę się jakoś przemóc do wystawiania go na cold onie jak za dawnych lat. (drobny wyjątek to bsb ale to nie generał jednak)
Teraz na cold onie, wczesniej na smoku. Lorda na piechotę też lubiłem.
Natomiast za całą resztą, jako generałami nie przepadałem. Musi być Highborn.
Natomiast za całą resztą, jako generałami nie przepadałem. Musi być Highborn.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ja narazie Smok lub CoK (na mniejsze pkt.) do czego innego nie jestem przekonany.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Generał głównie na smoku. Powinien dominowac nad resztą armii. Sztandarowy na CO albo na CoC.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Wiem, wiem ZiMny, źle i mało precyzyjnie się wyraziłem, chodzilo mi o Lorda, lub Mastera na CO, w COK.ZiMny pisze: ( CoK to rycerze Tullaris )
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
- Corvus Albus
- Kretozord
Gienek na smoku i BSB na mantikorze latający terroryści zdecydowanie klimat miasta bestii
Ja prawie zawsze biorę lorda na smoku z pedantem, hydrą i miksturka siły. Naprawdę ciężko sie ich pozbyć i smoka i lorda, a jednorazowo może na prawdę mocno wytłuc. w drugiej turze przegonił slana i kolega mógł się już schować. Jako bohaterów lubie tez BSB w cok ze sztandarem hydry i zwykłego mastera w rydwanie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
U nie generałem jest zazwyczaj czarodziejka i to obowiązkowo na dark seedzie. konik naprawde dużo daje
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Pokaz mi dowody bo na słowo to raczej Ci nie uwierze ;]i zaufajcie mi:P działa Cool
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Mantysia jest za mięka i nie przewidywalna jak na mój gust, smok to jednak smok .howard pisze:
a miantikora i lordzik z taką ilością latających KB sweeeeeet:]
i zaufajcie mi:P działa
Grałam - to dopiero jest radocha. Dobrze złożony potrafi rzezać!zafael pisze: Teraz zastanawiam sie czy nie brac lorda na piechote
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Tu się zgodzę.Tullaris pisze: Mantysia jest za mięka i nie przewidywalna jak na mój gust, smok to jednak smok .
Tzn. jak go składasz?Yudokuno pisze:Grałam - to dopiero jest radocha. Dobrze złożony potrafi rzezać! Very Happyzafael pisze: Teraz zastanawiam sie czy nie brac lorda na piechote Wink
Ja tam biorę zawsze na CO z pendantem. Raz to nawet przez 4 tury zbierał od 4 HE Balist. Zginął o 16 ataku
W 6ed. brałem magiczkę na pegazie. Teraz nie wiem czy to opłacalne.