Oj tak kupie uszatke za 60 zl aby jej bron zabrac Ale tak serio to coś samemu musze skombinowac. Zrobic ostrze i rekojeść tak jak Paweles mówi, tylko zamiast drutu i GS to np. zwykła rękojeść włóczni.
Jeśli chodzi o broń od Uszata, to możesz poszukać w jakimś sklepie z bitsami, albo na allegro może ktoś będzie sprzedawał(wiem, mało prawdopodobne, ale cuda się zdarzają )
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a to figsy z jakiego sklepy bo aktualnie bardzo podoba mi sie ta 2-ga figurka ktora pokazales na poprzedniej stronie i zamiast tamtych broni dac flail ;]
Jest taki zajebisty topór 2-ręczny. Pokazali go w którejś części filmu "mumia". To był w ich wierze topór ofiarny, tylko nie mogę za bardzo znaleźć fotki na necie.
^ na google tylko to znalazłem ^
Jeśli wiesz o co chodzi, to powinien super wyglądać i jest prosty do zrobienia.
Możesz też zrobić obustronny topór. Do tego już nie mam w ogóle foty, ale może wiesz o co chodzi ^^ Masz kija i na górze jest jedno ostrze topora i na dole 2. Wszystko w Egipskim stylu ;]
Mógłby ktoś podać długość, szerokość i wysokość screaming skull catapult? Poproszono mnie o wykonanie scratchbuilda, lecz nie wiem jakiej wielkości jest ta katapulta.
Mam pytanie, proszę mnie nie wyśmiać. Od dawna myślę o TK jako drugiej armii, ale marzy mi się ona zrobiona w specyficznym stylu. Jak wiadomo w starożytnym Egipcie, który był w dużej części inspiracją dla klimatu tej armii stacjonowały dwa Rzymskie legiony. Chciałbym bardzo, żeby moja armia TK (jeśli ją uzbieram) wyglądała jak właśnie taki Rzymski legion, który kiedyś przepadł w piaskach pustyni aby odnaleźć się ponownie na polu bitwy WFB. Pytanie: Gdzie i czy w ogóle znajdę modele do konwersji szkieli, TG i kawy? Czy macie jakies pomysły jak to zrobić? Może są dostępne figurki w klimacie Imperium Rzymskiego w skali warhammera, a jeśli są to czy nadają się w ogóle do zrealizowania mojego pomysłu?