Zapytania o zielone zasady
Moderator: Kołata
co do fanatykow - zgadzam sie z quaem - jest to qyjatkowa sytuacja, w ktorej czesto rzut <8 wystarczy na to azeby chlopak z maczuga dotart do celu , ale nie moze przejsc przez wykopke, bo jest wypuszczany po wykopaniu sie modelu.
ja nie moge, naprawde jest tak trudno czasami do booka zajrzec? poziom pytan niektorych zwala z nóg...
odpowiadajac na pytanie: tak totem moze niesc tylko bsb lub czarne orki ale by orki mogly go niesc musza byc uzbrojone w great weapon i tarcze, inaczej nie mogą
odpowiadajac na pytanie: tak totem moze niesc tylko bsb lub czarne orki ale by orki mogly go niesc musza byc uzbrojone w great weapon i tarcze, inaczej nie mogą
Mogą go nieść tylko orki (w tym BO, bsb, orki big unsy itp itd).
hmmm... czytam podręcznik i dowiaduje sie tylko ze "tylko orki"... a teraz przeczytaj ponownie moje pytanier0m pisze:ja nie moge, naprawde jest tak trudno czasami do booka zajrzec? poziom pytan niektorych zwala z nóg...
więc jak jest?? mogą go też nieść zwykłe orki, bo jak wczesniej pisałem "słyszałem ze nie"ostatnio usłyszałem ze sztandar morks spirit totem moze mieć tylko bsb i czarne orki?
Orki to takie morskie zwierzęta.
Wszelkiej maści orkowie mogą nosić ten banner. Jest napisane jasno "Orcs Only". Tak jak Bad Moon On A Stick moga nosić tylk nocniki.
Wszelkiej maści orkowie mogą nosić ten banner. Jest napisane jasno "Orcs Only". Tak jak Bad Moon On A Stick moga nosić tylk nocniki.
tak? a teraz spójrz na przedmiot skull wand of kaloth... czy są przy nim napisane jakieś ograniczenia?? NIE!! a jednak, mogą go mieć tylko szamani. czy teraz pojmujesz czemu pytam? bo tak usłyszałem i chciałem to sprawdzić.masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem czy z logicznym mysleniem? jak jest napisane tylko orki to znaczy wszystkie orki ktore sa zdolne do niesienia magic bannera, jakby bylo tylko black orki to by mogly tylko black orki...