Batllowe Fotostory
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
kurde sie cos popsulo i mi nie wyswietla
Chyba Photobucket wyrzucił foty, bo ja widzę to:
- Corvus Albus
- Kretozord
U mnie to samo "0" fotek. Może na coś innego wrzućcie: imgshack itp.
Ja tam widzę
Bo masz, Tomcio, leżące w cache'u przeglądarki. A zdjęcia po prostu zniknęły z phbucketa.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Oooo, już nima, pisze, że usunięto lub przeniesiono.
właśnie przez cenzora musiałem wywalić , teraz kminie nad mniej hardcorowymi fotami z tym że była właśnie 18nastka u Mariana wiec jutro bank będzie fotostory pełne z Drakona szkoda że tak mało zdjęć zrobiłem ale poprostu Jeźdźcy hardcorowi mnie zniszczyli w sobotę
(pzdr Bless i Kołata)
pzdr gl&hf
(pzdr Bless i Kołata)
pzdr gl&hf
I jak tam z tym fotostory bo na bank wczoraj miało być?
Jasiuuu to powrzucaj na imageschacka i powinno być git.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no gdzie te fotki Jasiuu!?
FAIL: Welcome TO
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
j/w.