Warsztat Bonka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Warsztat Bonka
Witojcie!
Doszedłem do wniosku, że przez wakacje trochę więcej malować będę, więc nie ma sensu zarzucać galerii kolejnymi tematami mojego autorstwa. Toteż wymyśliłem, że sobie takiego pseudo bloga założę.
Pod pędzel poszedł Jezzail i oto zdjęcia z obecnej fazy malowania. Nie bijcie za średnio wykadrowane fotki, jak będzie skończony obiecuję lepsze
A tutaj mężny szczelacz Zdjęcie mroczne i tajemnicze, ale narazie nie ma co pokazywać biorąc pod uwagę, że jest tylko spodkładowany, a na warsztat idzie za jakieś pół godziny
Update postaram się zrobić jutro rano, ale co z tego wyjdzie to niewiadomo... Jak się trochę odciążę ze skavenów, to zapewne ujrzycie tutaj Khador, mój własny, prywatny
Pozdrawiam!
Doszedłem do wniosku, że przez wakacje trochę więcej malować będę, więc nie ma sensu zarzucać galerii kolejnymi tematami mojego autorstwa. Toteż wymyśliłem, że sobie takiego pseudo bloga założę.
Pod pędzel poszedł Jezzail i oto zdjęcia z obecnej fazy malowania. Nie bijcie za średnio wykadrowane fotki, jak będzie skończony obiecuję lepsze
A tutaj mężny szczelacz Zdjęcie mroczne i tajemnicze, ale narazie nie ma co pokazywać biorąc pod uwagę, że jest tylko spodkładowany, a na warsztat idzie za jakieś pół godziny
Update postaram się zrobić jutro rano, ale co z tego wyjdzie to niewiadomo... Jak się trochę odciążę ze skavenów, to zapewne ujrzycie tutaj Khador, mój własny, prywatny
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 13 paź 2008, o 18:10 przez Bonczek, łącznie zmieniany 5 razy.
Ja mam taką zasadę że jak chce figurkę malować "na korku" to musi to być korek z wina Więc wcześniej trzeba osuszyć Też kultywujesz ten zwyczaj ??
Co do modeli to podoba mi się zdecydowanie tarcza , chyba faktycznie dobrym pomysłem jest używanie tej rączki , pamiętam można to było kupić na allegro;] Szczególnie fiolet wygląda dobrze.
Skura szczura niezła, natomiast trochę razi ostrze. Tzn. co mam na myśli, mianowicie środek jest praktycznie brązowy a ostrze czyściutkie ,fajniutkie co razi. Proponowałbym raczej wyjść od lekkiej mieszanki boltguna z chaosem i potem "postarzyć " broń washami;]
Co do modeli to podoba mi się zdecydowanie tarcza , chyba faktycznie dobrym pomysłem jest używanie tej rączki , pamiętam można to było kupić na allegro;] Szczególnie fiolet wygląda dobrze.
Skura szczura niezła, natomiast trochę razi ostrze. Tzn. co mam na myśli, mianowicie środek jest praktycznie brązowy a ostrze czyściutkie ,fajniutkie co razi. Proponowałbym raczej wyjść od lekkiej mieszanki boltguna z chaosem i potem "postarzyć " broń washami;]
-
- Kretozord
Póki co skóra, futro i drewno są bardzo podobne. Jak na stół różnice między tymi elementami mogły by być większe.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
przyczepię się do jednej rzeczy... JEDEN jezail?:D w tym tempie się za szybko od skavenów nie odciążysz chyba że masz parę ciekawszych wzorów tylko;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
No dobra, po popołudniowych robotach figurka jest skończona
Oto i nasz strzelec wyborowy:
No i macie większe fotki, poużywajcie sobie
Co o nim myślicie? Ja jestem nawet zadowolony Podstawki za szybko nie będzie, będę je tworzył hurtowo, kiedy pomaluję jeszcze kilku herosów. Proszę o komentarze
Pozdrawiam!
Oto i nasz strzelec wyborowy:
No i macie większe fotki, poużywajcie sobie
Co o nim myślicie? Ja jestem nawet zadowolony Podstawki za szybko nie będzie, będę je tworzył hurtowo, kiedy pomaluję jeszcze kilku herosów. Proszę o komentarze
Pozdrawiam!
- monsterstar
- Chuck Norris
Mi tez się podoba.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
fajni, ale przy maksymalnie rozjaśnionym monitorze ledwo co widac
Większe jaśniejsze foty!!
Ale ta wyglądają przedobrze ładne kolorki dobrze dobrane malowanie czyste. Efekt końcowy przedni ja sie nie mam do czego czepiać. Życzę dalszych postepów:)
Ale ta wyglądają przedobrze ładne kolorki dobrze dobrane malowanie czyste. Efekt końcowy przedni ja sie nie mam do czego czepiać. Życzę dalszych postepów:)
fajnie pomalowane szczury .... tylko fotki daj jasniejsze
Zajebiaszczy
Czekam na lepsze zdjęcia;p
Widzisz Romek tak się maluje;p
Czekam na lepsze zdjęcia;p
Widzisz Romek tak się maluje;p
Ogólnie grey seer zajebisty, ale te rogi maja prawie taki sam kolor jak sierść przez co mi się tak średnio podobają, albo taki efekt przez zdjęcia
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
naprawde nieźle pomalowane , mi się podobają , chociaz w przypadku GREY SEER -a mógłbyś przyciemnić mu skóre wash-em.