Pozdro
Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Aha, nie uzupełniono wyników:
Grupa wygranych:
Butan - Głowa 15-5, 12-8 awans Butan
Skaven - Paweł S. 20-0, 20-0 awans Skaven.
Ksch - Dydu 4-16, 5-15 awans Dydu
Wiewiór - Oskar 0-20, 5-15, awans Oskar
Grupa przegranych:
Cinek - Undead 16-4, rewanż 28 VII
Arte - Charki 2-18, 10-10 awans Charki
DaBossa - Dibo - walkower dla Diba i jego awans
Raptor - Michał 13-7, walkower w rewanżu awans Raptor
Grupa wygranych:
Butan - Głowa 15-5, 12-8 awans Butan
Skaven - Paweł S. 20-0, 20-0 awans Skaven.
Ksch - Dydu 4-16, 5-15 awans Dydu
Wiewiór - Oskar 0-20, 5-15, awans Oskar
Grupa przegranych:
Cinek - Undead 16-4, rewanż 28 VII
Arte - Charki 2-18, 10-10 awans Charki
DaBossa - Dibo - walkower dla Diba i jego awans
Raptor - Michał 13-7, walkower w rewanżu awans Raptor
Ostatnio zmieniony 23 lip 2008, o 11:27 przez ksch, łącznie zmieniany 5 razy.
Właśnie !! DaBossa musimy sie zgadać bo czas nam ucieka . pasuje ci Czwartek - godzina dowolna no nie wiem np 13 . Jak sie można z tobą skontaktować ?? jakieś gg kom czy coś ?? Jak cos to do mnie gg 6533326 a kom 698 262 313 . A tak wogóle to jest mozliwość grania w niedziele ?? bo niedziele mam wolną 
a tak poza tematem Ksch ... jak pogram to moze rzeczywiście sie wyrobie ale ja armi nie zminie za cholere za fajna jest "noł łej"
a tak poza tematem Ksch ... jak pogram to moze rzeczywiście sie wyrobie ale ja armi nie zminie za cholere za fajna jest "noł łej"
Khain -> ja o 11 gram z DE na 2250, ale potem chętnie zagram (koło 14-15 pewnie), chyba, że już jesteście na bank ustawieni ze Skavenem.
Ksch -> napisałem do Oskara, ale z tego, co wiem, to będzie dopiero jakoś teraz w Krakowie, więc może do weekendu uda się rozegrać obie bitwy.
Dibo -> i tak trzymać
Oto nastawienie godne prawdziwego generała - uczcie się, prostacy
Co do niedzieli to generalnie słabo, bo sklep jest zamknięty, i choć akurat w tę będzie otwarty to specjalnie dlatego, że od piątku właśnie do niedzieli mamy dużą imprezę Vetową, przez co jakieś 95% przestrzeni życiowej w sklepie będzie zajęta.
Ksch -> napisałem do Oskara, ale z tego, co wiem, to będzie dopiero jakoś teraz w Krakowie, więc może do weekendu uda się rozegrać obie bitwy.
Dibo -> i tak trzymać
Dam Ci do niego numer via gg.
Dzisiaj ja z Dydem 4-16. Cóż - na pewno na plus dla Damiana lepsza znajomość mirrorów, chociaż w zasadzie nie mogę powiedzieć, że zrobiłem więcej błędów niż mój rywal. Kostkologii sporo, którą przegrałem w kluczowych momentach. Mam tylko jedną wątpliwość Dydu, ale zapytam, jak się spotkamy, bo myślę że zrobiłeś dzisiaj niezły myk
Rewanż w piątek.
Charki zremisował z Artem (znaczy było około remisu i wobec wyniku pierwszej bitwy panowie przerwali przed 6. rundą).
Dzisiaj ja z Dydem 4-16. Cóż - na pewno na plus dla Damiana lepsza znajomość mirrorów, chociaż w zasadzie nie mogę powiedzieć, że zrobiłem więcej błędów niż mój rywal. Kostkologii sporo, którą przegrałem w kluczowych momentach. Mam tylko jedną wątpliwość Dydu, ale zapytam, jak się spotkamy, bo myślę że zrobiłeś dzisiaj niezły myk
Charki zremisował z Artem (znaczy było około remisu i wobec wyniku pierwszej bitwy panowie przerwali przed 6. rundą).
Kenio nie spamuj w temacie, to temat o lidze 
Ok to gadajmy w takim razie o wakacjach w imperium:Arte pisze:jesli wnioskować z tematu, to niestety ale nie tylko o lidze jest temat, tylko o "wakacjach w Imperium Gier"Skaven pisze:Kenio nie spamuj w temacie, to temat o lidze
Jak byłem ostatnio w imperium to jadłem tam zamówione obok nich jedzenie z chińczyka, polecam na prawdę wszystkim kurczaka na ostro, bardzo dobrze spędziłem czas delektując się tym posiłkiem, proszę podzielcie się swoimi odczuciami na temat innych potraw tam podawanych.
No widzisz mi nie ma na razie kto zrobić jedzenia to musze sobię jakoś radzić 
Dydu wygrał w rewanżu 15-5 i w pełni zasłużenie awansował dalej. Bitwa spoczko, w kluczowym momencie nawaliły kostki, ale tak jak mówię, Damian był lepszy (no bo jest lepszy
). W zasadzie możnaby już rozlosować kolejną rundę w ćwiartce 1 i 2, na zasadzie nr 4 to Wiewiór/Oskar, zależnie kto wygra. A dzisiaj Butan po raz kolejny wygrał i jest trzecim półfinalistą. Gratki.