Pomożecie ??
Pomożecie ??
Hej,
jako, że człowiek powinien się rozwijać, rozpocząłem długą i ciężką drogę pod tytułem PRACA MAGISTERSKA... Jej temat to "BADANIE MARKETINGOWE PODSTAWĄ KREACJI PORTALU INTERNETOWEGO". Jak łatwo się domyślić, chciałbym, żeby w wyniku badania marketingowe wyszło, że strona ligawfb.pl jest potrzebna - dlatego proszę Was o wypełnienie ankiety znajdującej się pod adresem:
http://www.ankietka.pl/survey/show/id/1 ... wnymi.html
z założeniem, że mojej strony jeszcze nie ma - wracamy pamięcią do mroków prehistorii(czyli ponad 2 lata temu), do czasów gdy ranking był na bazie excela i aktualizowany sporadycznie(czyli na stronie Draconisu a wcześniej Szafy).
Będę wdzięczny za odpowiedzi zgodne z waszym odczuciem - czego wtedy wam brakowało i czego potrzeba Wam dzisiaj.
Z góry dziękuję za pomoc - może w wyniki tego badania dojdę do wniosku, że do strony należy coś dopisać/zmienić.
jako, że człowiek powinien się rozwijać, rozpocząłem długą i ciężką drogę pod tytułem PRACA MAGISTERSKA... Jej temat to "BADANIE MARKETINGOWE PODSTAWĄ KREACJI PORTALU INTERNETOWEGO". Jak łatwo się domyślić, chciałbym, żeby w wyniku badania marketingowe wyszło, że strona ligawfb.pl jest potrzebna - dlatego proszę Was o wypełnienie ankiety znajdującej się pod adresem:
http://www.ankietka.pl/survey/show/id/1 ... wnymi.html
z założeniem, że mojej strony jeszcze nie ma - wracamy pamięcią do mroków prehistorii(czyli ponad 2 lata temu), do czasów gdy ranking był na bazie excela i aktualizowany sporadycznie(czyli na stronie Draconisu a wcześniej Szafy).
Będę wdzięczny za odpowiedzi zgodne z waszym odczuciem - czego wtedy wam brakowało i czego potrzeba Wam dzisiaj.
Z góry dziękuję za pomoc - może w wyniki tego badania dojdę do wniosku, że do strony należy coś dopisać/zmienić.
- Corvus Albus
- Kretozord
POMOŻEMY !!!
Jak tylko wróce z pracy zabiorę się za nią
wspomogę przyszłego magistra
:d :d
Jak tylko wróce z pracy zabiorę się za nią

Działa15. W skali od 1(najmniej ważne) do 5(najbardziej istotne) proszę wskazać te cechy Portalu internetowego, które są dla Pana/Pani najbardziej istotne*
1) szybkość działa

Ankietę już wypełniam

Ostatnio zmieniony 16 lip 2008, o 12:59 przez Adamdo, łącznie zmieniany 1 raz.
Będę zobowiązanyCorvus Albus pisze:POMOŻEMY !!!
Jak tylko wróce z pracy zabiorę się za niąwspomogę przyszłego magistra
:d :d

Działania.... shit - ucięło mi z notatnika pytanie....Adamdo pisze:Działa15. W skali od 1(najmniej ważne) do 5(najbardziej istotne) proszę wskazać te cechy Portalu internetowego, które są dla Pana/Pani najbardziej istotne*
1) szybkość działa![]()
Ankietę już wypełniam

ee Wy spamerzy 
ja już dawno wypelnilem

ja już dawno wypelnilem

Żadni spamerzy tylko Szanowni Respondenci
Bardzo dziękuję !!

Poszło 

Zrobione 

Mucios Gracias 

zrobione 

"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
poszłoooooo 

- Jacek_Azael
- Masakrator
Pomogłem