![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Co nam się urodziło? - nowe, cudowne Mroczne Maleństwa :>
Moderator: Yudokuno
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
rneee! Wbrew powszechnej plotce pośtód nieobeznanych z dark elfami i niektórymi delfami niedouczonymi wiedzmy tak naprawdę skłądają śluby czystości, są zaślubione Khainowi i tylko Khainowi.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Mogą używać:
Dark Magic ,Death, Shadow, Metal, Fire
Dark Magic ,Death, Shadow, Metal, Fire
Murmandamus pisze:rneee! Wbrew powszechnej plotce pośtód nieobeznanych z dark elfami i niektórymi delfami niedouczonymi wiedzmy tak naprawdę skłądają śluby czystości, są zaślubione Khainowi i tylko Khainowi.
A, to nic dziwnego, ze takie sfrustro... tfu ! sfrenzowane.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zapis jest w rulebooku.DarkDruchii pisze:wczoraj przegladalem ten nowy AB i nigdzie w nim nie zauwarzylem wpisu (ani przy repeater crossbows, ani handbows) -1 to hit za multi...chyba,ze jestem slepy...jak to z tym jest? jesli temat sie juz przewina, to z gory przepraszam za spamowanie.
pozdrawiam
może ktoś kto ma spearheada podzielić się informacją nt. tego czy starzy rycerze pasują na nowe coldy ?
prosimy o szybką odpowiedź![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
prosimy o szybką odpowiedź
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Niebardzo pasuja. Stare Coldy byly szersze a poza tym rycerze maja metalowe siodla...Nowe jaszczurki maja siodla a nie jezdzcy...Posadzenie starych rycerzy na nowe jaszczurki wymagaloby troszke pracy ale jest to mozliwe...Troszke pilowania i zginania i powinno byc niezle...
na zywo modele jednak bardzo mi sie podobaja...maja taka fajnie zabudowana wersje chelmu ktorej wczesniej na fotkach nie widzialem.
pozdrawiam
na zywo modele jednak bardzo mi sie podobaja...maja taka fajnie zabudowana wersje chelmu ktorej wczesniej na fotkach nie widzialem.
pozdrawiam
z tego co mi wiadomo, nie będzie nowych figurek.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Źli ludzie jeszcze nie przywieźli speara do sklepu u nas a miał być już .A jutro niby premiera. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Najbrutalniejszym elfem jest Tullaris, koleś szefuje przecież bandzie morderców, poza tym trzeba być nieźle wykręconym gościem żeby zrównać z ziemią miasto tylko dlatego że miało dziwną nazwę. Nowe zasady do niego to jakiś kretyn musiał pisać, żeby taki koleś miał staty jak zwykły Mistrz Draicha, a do tego magiczny miecz który pozwala mu tylko przerzucać wondy. Ja miałem nadzieje, że pozostanie taki jaki jest (no może podwyższą mu staty do poziomu Lorda), ale ekwipunek będzie miał nowe działanie (czujecie połączenie obecnego Topora Egzekutorów z Czarnym Amuletem), kurde wkurza mnie to strasznie, że mój ulubiony spec charakter jest plewny.Ice-T pisze:Nie! To korchil był najbrutalniejszy z wszystkich elfów normalnie urodzony killer jak DE maił psyche zwichrowana no ale był zawsze wierny Phoneix Kingowi co niezmienia faktu ze zabijanie to było jego habby a w wolnym czasie karczował lasy
W obecnym (jeszcze) booku niema niż o -1 do strzelania z kuszy, jest tylko odesłanie do RB o zasadach wielokrotnego strzeania.DarkDruchii pisze:A mnie sie wydaje,ze w dotychczasowym AB bylo...No ale dzieki za wyjasnienia...
A i jeszcze jedno, nie mówcie mi tylko, że na polskiego AB będę musiał czekać dwa miechy. Znam angielski, ale stoję na stanowisku, że skoro żyje w kraju w którym mówi się w określonym języku to ksiązki też powinny się w nim ukazywać włącznie z AB do WFB.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."