Witam,
Wraz z drużyną 40k jedziemy do modeny 2ma busami. Obecnie mamy 12 osób więc mamy jeszcze 4-6 wolnych miejsc.
Wynajem/benzyna/autostrady wyniosą nas w całości max 5000-5500. Jeśli pojedzie 16 osób to koszty wyniosą max 300-350 plnów na osobę.
Oczywiście mile widziani kierowcy, bo busiki prowadzimy sami.
Czy ktoś jest chętny? Wyjeżdżamy z 3city przez Szczecin później Niemcy, natomiast po ETC najprawdopodobniej wracamy przez Warszawę.
W razie czego proszę o kontakt. Kto pierwszy ten lepszy.
Transport do Modeny ETC
Plan jest taki, że wyjeżdżamy w czwartek(07.08.08) z samego rana(z 3city) i dojeżdżamy w nocy. Wyjeżdżamy w poniedziałek(11.08.08), tu pytanie, czy raczej popołudniu by dojechać na wtorek rano, czy wyruszymy rano bez zwiedzania. Mamy dwa busy więc może jeden pojedzie wcześniej, drugi później.
Jakby jakis battlowiec się bał ze pojedzie sam w otoczeniu 40kowiczów, to dodam ze ja jadę 

czy sa jeszcze miejsca? dzis dosc niespodzeiwanie dowiedialem sie ze jestem w reprezentacji... a szkoda by bylo zmarnowac okazej wyjazdu z i powrotu do trojmiasta.. bede sie konaktowal z Pajakiem, ale pewnie wiesz Marios czy i ile jest jeszcze miejsc (ja jak cos wejde za Shina ktory pojedzie z Robsonem autem, ale sa jeszcze inne osoby chetnie z trojmiasta ktore chca zagrac na side event)
pzdr
pzdr
ja biore auto i mam jeszcze 1 miejsce ;] w planie zwiedzanie po etc. koszt okolo 300 na wahe + jakies oplaty drogowe.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE