Transport do Modeny ETC

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Transport do Modeny ETC

Post autor: Marios »

Witam,
Wraz z drużyną 40k jedziemy do modeny 2ma busami. Obecnie mamy 12 osób więc mamy jeszcze 4-6 wolnych miejsc.
Wynajem/benzyna/autostrady wyniosą nas w całości max 5000-5500. Jeśli pojedzie 16 osób to koszty wyniosą max 300-350 plnów na osobę.
Oczywiście mile widziani kierowcy, bo busiki prowadzimy sami.
Czy ktoś jest chętny? Wyjeżdżamy z 3city przez Szczecin później Niemcy, natomiast po ETC najprawdopodobniej wracamy przez Warszawę.
W razie czego proszę o kontakt. Kto pierwszy ten lepszy.

Awatar użytkownika
Moczul
Mudżahedin

Post autor: Moczul »

Powiedz jeszcze ile dni chcecie spędzić na miejscu??

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Kurcze bujnął bym się jako szofer.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Plan jest taki, że wyjeżdżamy w czwartek(07.08.08) z samego rana(z 3city) i dojeżdżamy w nocy. Wyjeżdżamy w poniedziałek(11.08.08), tu pytanie, czy raczej popołudniu by dojechać na wtorek rano, czy wyruszymy rano bez zwiedzania. Mamy dwa busy więc może jeden pojedzie wcześniej, drugi później.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Jakby jakis battlowiec się bał ze pojedzie sam w otoczeniu 40kowiczów, to dodam ze ja jadę ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

też był bym chętny :wink:

Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Młody pisze:Jakby jakis battlowiec się bał ze pojedzie sam w otoczeniu 40kowiczów, to dodam ze ja jadę ;)
Ale, żeby było jasne, żadnego gadania o battlu..., no ewentualnie można na wfb trochę ponarzekać. Gadamy o 40k, dupach i samochodach.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

czy sa jeszcze miejsca? dzis dosc niespodzeiwanie dowiedialem sie ze jestem w reprezentacji... a szkoda by bylo zmarnowac okazej wyjazdu z i powrotu do trojmiasta.. bede sie konaktowal z Pajakiem, ale pewnie wiesz Marios czy i ile jest jeszcze miejsc (ja jak cos wejde za Shina ktory pojedzie z Robsonem autem, ale sa jeszcze inne osoby chetnie z trojmiasta ktore chca zagrac na side event)

pzdr

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ja biore auto i mam jeszcze 1 miejsce ;] w planie zwiedzanie po etc. koszt okolo 300 na wahe + jakies oplaty drogowe.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Na razie z uwzględnieniem Thuriona i Shina jadących busem mamy komplet.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

a ja nadal mogę kogoś przygarnąć :) do samochodu
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

ODPOWIEDZ