Nie wiem co odpowiedzial Szmajson, ale ja widze, ze plik ma nieprawidlowa nazwe - 336.csv.csv - a powinno byc 336.csv . Poza tym jest poprawny.CzarnY pisze:Kiedy zostana zaliczone wyniki turnieju "Manewry po bitwie"? Czy podeslany plik jest ok?
Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
Kolega Alfonzo organizował turniej "Obrona grodu Sambora VII". Wysłał wyniki z tego co wiem. Doszły?
W ostatnich wynikach turnieju w Wejherowie (ID 347) wkradł się błąd:
20te miejsce i 5 pkt. - nr gracza 2448 - Paweł Maliński
proszę o poprawienie i przepraszam za kłopot
aha - jeszcze jedno :
1819 Łukasz Schutzmann - nie Schulzmann, prosiłem chyba w mailu o poprawienie (jak nie to teraz proszę)
pozdrawiam
20te miejsce i 5 pkt. - nr gracza 2448 - Paweł Maliński
proszę o poprawienie i przepraszam za kłopot
aha - jeszcze jedno :
1819 Łukasz Schutzmann - nie Schulzmann, prosiłem chyba w mailu o poprawienie (jak nie to teraz proszę)
pozdrawiam
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Proszę o zmianę armii:
ID 1551 Karol Malinowski, z Daemonic Legion na Daemons of Chaos
ID 1551 Karol Malinowski, z Daemonic Legion na Daemons of Chaos
Zrobione.
chciałem zgłosić, że mam zaliczony 2x ten sam turniej
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Może niektórzy gracze pozmieniają armie na takie którymi grają bo w rankingu jest burdel. A ci co grają kilkoma niech wpiszą w miejsce armia może "-" czy coś w ten deseń ?? Widzę w rankingu pewne armie a niektóre z tych osób to taką nie zagrały jeszcze w tym sezonie i się nie zanosi.
No i wszelkie Sylvanie itp. pozamieniajcie na Vampire Counts, a Daemoniczne Legiony itp. na Daemons of Chaos.
No i wszelkie Sylvanie itp. pozamieniajcie na Vampire Counts, a Daemoniczne Legiony itp. na Daemons of Chaos.
I żeby było zabawniej w każdym inny wynikchciałem zgłosić, że mam zaliczony 2x ten sam turniej
Draconis - FOR EVER !!!
moj bład przy zglaszaniu wyników
ta wyzsza wartosc należy sie graczowi o ID: 1226 (Marek Golan)
Jesli da sie to zmienić na poprawne wartosci, to poprosze
pozdrawiam
ps. co dziwne turniej ten nie ma w ogole statusu "zaliczony"
pozdrawiam
Adeonie albo Szmajo prosze zmien KArolowi Malinowi Malinowskiemu klub ze Snotu na XIII Kohorte
ID PODAWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ziemko pisze:Adeonie albo Szmajo prosze zmien KArolowi Malinowi Malinowskiemu klub ze Snotu na XIII Kohorte
Zrobiłem. Tak jak wszystkie poprzednie - nie mam czasu odpisywać. W sprawie nieprawidłowości w wynikach pisać proszę do Szmajsona - on się tym zajmuje.
A ja mam setke za ten turniej.Asassello pisze:moj bład przy zglaszaniu wyników
pozdrawiam
Generalnie jak to duzy problem to ewentualnie moze juz zostac...
1614 robson
prosze mi skasowac wyzszy wynik z zdublowanego lokala w moim rankingu, w rubryce armi poprosze Demony.
pozdr
prosze mi skasowac wyzszy wynik z zdublowanego lokala w moim rankingu, w rubryce armi poprosze Demony.
pozdr
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Prosiłbym osoby zarządzające rankingiem o zmianę z automatu wszystkich armii:
Army of Sylvannia itp. -> na Vampire Counts
Daemonic Legion -> na Daemons of Chaos
Army of Sylvannia itp. -> na Vampire Counts
Daemonic Legion -> na Daemons of Chaos
Draconis - FOR EVER !!!