Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Tomash pisze::shock:
Zabawne, ja mam problem wręcz odwrotny - często mi nie odznacza "starych" tematów.
A spróbuj "bezpośrednio" wejść na adres http://forum.wfb-pol.org/search.php?search_id=newposts zaraz po otwarciu przeglądarki?
Następnym razem spróbuje... Co dziwne, dzisiaj wchodziłem z innego komputera, logowałem się przez niego a efekt ten sam...

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Co mogę zrobić by przestać dostawać powiadomienia o odpowiedziach, w temacie w którym miałem nieszczęście się wypowiedzieć? (Np. podstawka pod Czołg).
Nie umiem tego spamu zatrzymać, a skrzynka się przydaje do innych spraw.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Jedy Knight pisze:Co mogę zrobić by przestać dostawać powiadomienia o odpowiedziach, w temacie w którym miałem nieszczęście się wypowiedzieć? (Np. podstawka pod Czołg).
a moze po prostu kliknij "przestan sledzic ten temat"? z reguly pomaga...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Szaman pisze:
Jedy Knight pisze:Co mogę zrobić by przestać dostawać powiadomienia o odpowiedziach, w temacie w którym miałem nieszczęście się wypowiedzieć? (Np. podstawka pod Czołg).
W sumie mozna.... Na NG jest prosciej.... :roll:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Jedy Knight pisze:
Szaman pisze:
zdaje mi sie, ze dokladnie tak samo...

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Szaman pisze:
Jedy Knight pisze:
Szaman pisze: a moze po prostu kliknij "przestan sledzic ten temat"? z reguly pomaga...
zdaje mi sie, ze dokladnie tak samo...

Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości

TAK- NIE

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

No, czyli wszystko jasne. Użytkownik sobie namieszał w ustawieniach (to jest wyłączone by default!) => użytkownik cierpi. Sorry, Winnetou ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Nie da się tego zatrzymać. Argumenty Rzymka mają taką moc, że posty same wskakują do skrzynek...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Tomash pisze:No, czyli wszystko jasne. Użytkownik sobie namieszał w ustawieniach (to jest wyłączone by default!) => użytkownik cierpi. Sorry, Winnetou ;)
ja wlasciwie JJa rozumiem - moj ojciec tez ciezko przyswaja obsluge komputera :wink:

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Szaman pisze:
Tomash pisze:No, czyli wszystko jasne. Użytkownik sobie namieszał w ustawieniach (to jest wyłączone by default!) => użytkownik cierpi. Sorry, Winnetou ;)
ja wlasciwie JJa rozumiem - moj ojciec tez ciezko przyswaja obsluge komputera :wink:
Nikt mnie nie rozumie.
Posiadlem umiejetnosc obslugi srubokreta kiedy Was na swiecie jeszcze nie bylo i wlasnie z dwóch komputerów robie jeden.
Co nie oznacza, ze zawsze widze w co klikam.
Nie, to nie, laski mi nie robicie, pojawie sie jako JJ.
Nie zamierzam znosic tego spamu na skrzynce.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Jedy Knight pisze: Nikt mnie nie rozumie.
Posiadlem umiejetnosc obslugi srubokreta kiedy Was na swiecie jeszcze nie bylo i wlasnie z dwóch komputerów robie jeden.
to forum czytaja nieletni :P :P :P

poza tym robienie jednego komputera z dwoch to zadna sztuka... za to dwoch kompouterow z jednego to juz jest cos czym sie mozna pochwalic ;)

JJ-za-krótkie
Plankton

Post autor: JJ-za-krótkie »

Shino pisze:
Jedy Knight pisze: Nikt mnie nie rozumie.
to forum czytaja nieletni :P :P :P

poza tym robienie jednego komputera z dwoch to zadna sztuka... za to dwoch kompouterow z jednego to juz jest cos czym sie mozna pochwalic ;)
A o co chozzii? Srubokret to brzmi brzydko? :oops:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

raczej nie uzywanie polskich znakow ;) (to chyba od razu widac jak sie uwaznie przeczyta twoj post :P )

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Shino pisze:raczej nie uzywanie polskich znakow ;) (to chyba od razu widac jak sie uwaznie przeczyta twoj post :P )

No taz pisze, ze psuje sobie komputer. Teraz chodze jako Jedy Knight i wpisuje - przestan sledzic ten temat, co za nuda i strata czasu. Do JJ kazali dopisac - za - krótkie. Strata czasu.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Jacku!
Płacąc w kafejce w Zakopcu ciężkie złotówki (z czego oni je robią?) za każdą minutę dostępu do internetu i wykorzystując cenny swój tutaj czas (nie żartuję z tą cennością, dziewczyna stoi nad głową ;) ) - korzystając z uprawnień admina zmieniłem Ci to ustawienie na "NIE".
Peace, love & sausage.
:)
Na przyszłość, masz to w ustawieniach profilu -> preferencje -> wysyłanie postu.

NATOMIAST aby pozbyć się wysyłania wiadomości odnośnie już "ustawionych" w ten sposób tematów - należy wyedytować swoje feralne posty i zdjąć ptaszka z opcji "powiadamiaj mnie o odpowiedziach".
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Tomash pisze:Jacku!
Płacąc w kafejce w Zakopcu ciężkie złotówki (z czego oni je robią?) za każdą minutę dostępu do internetu i wykorzystując cenny swój tutaj czas (nie żartuję z tą cennością, dziewczyna stoi nad głową ;) ) - korzystając z uprawnień admina zmieniłem Ci to ustawienie na "NIE".
Peace, love & sausage.
:)
Peace, love & sausage.

Dzięki. :)

(Userzy to zawracanie głowy, wiem. )

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Jedy Knight pisze:(Userzy to zawracanie głowy, wiem.)
Na najprostszym, najpłytszym poziomie - jasne. Z drugiej strony na forum składają się trzy rzeczy - silnik, userzy i zawartość, przy czym ten ostatni jest generowany właśnie przez userów. Bez jednego z tych trzech składników forum nie istnieje lub jest martwe. Także lepiej dbać o userów :)

PS. I'm back! :)

Awatar użytkownika
Dusiołek
Pseudoklimaciarz

Post autor: Dusiołek »

To ja zacznę od takiego pytania - czy podforum Battlowe przedszkole jest celowo ukryte przed zarejestrowanymi użytkownikami, czy tylko ja go nie widzę po zalogowaniu się? :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

O cholera jasna :shock:
Już poprawiam :oops:

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Też mnie to raz zastanowiło jak mi jakiś chochlik wyłączył automatyczne logowanie :). Ale stwierdziłem że tak chyba ma być, więc i nie zgłaszałem :P

ODPOWIEDZ