Cześć,
zainspirowany tym obrazkiem:
http://uk.games-workshop.com/download/p ... ers-lg.jpg
Postanowiłem zrobić coś podobnego. Tutaj zaczynają się problemy. Na początku myślałem, że dokleję torsy Driad, uzupełnię GS'em i wszystko będzie ok, ale po przymiarkach stwierdziłem, że driady są zbyt wąskie w talii i wyglądają nie najlepiej po przytwierdzeniu zamiast końskiego łba.
Postanowiłem więc zrobić porządne, męskie klaty, ale niestety zupełnie nie wiem jak się za to wziąć. Udało mi się zrobić sękate klaty jak u drzewca, ale to nie prezentuje się powalająco.
Czy macie jakieś tutoriale jak robić Torsy (podobne jak u np. War Hawk Ridersów)? Oczywiście wysłałem PM do naszego mentora Kerima i czekam na odpowiedź, ale może i wy macie dla mnie coś ciekawego.
Pozdro
Jak zrobić torsy z GS?
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Dla mnie są to torsy od beastów konkretniej gorów;)

No i widzisz Ptaq masz opinie eksperta 

Jeden mały problem... Mi chodziło o poradnik jak samemu zrobić z GS, bo po za bitspudło nie znam wielu miejsc, gdzie prowadzą detaliczną sprzedaż torsów krowoludzi -.-
Chyba, że macie dla mnie takie klaty, to odkupię(potrzebowałbym tak z 3 Gorów i 9-10 ungorów).
Faktycznie ungory wyglądają jak sflaczałe, więc lepiej będą wyglądały pomalowane jak drewno xD
Pozdro
Chyba, że macie dla mnie takie klaty, to odkupię(potrzebowałbym tak z 3 Gorów i 9-10 ungorów).
Faktycznie ungory wyglądają jak sflaczałe, więc lepiej będą wyglądały pomalowane jak drewno xD
Pozdro
IMO z GS'a to i tak kiepsko wyjdą. Uważam że lepiej poszukać jakiegoś regosa besti na allegro i sobie taki sprawićPtaq pisze:Mi chodziło o poradnik jak samemu zrobić z GS

- WitchHunter
- "Nie jestem powergamerem"
tam nawet pisze ze sa to torsy wild riderow.... czytaj zawsze opis pod skonwertowanym figsem na stronce GW czasem to pomaga