American football Ogry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no moze byc .... ten z nr 2 ma troche slabo zrobiony helm
dlaczego nr 1 i 3 maja lewe dlonie przyklejone do prawych rak ???
cala armie robisz w klimatach footbolistow ?
Ostatnio zmieniony 22 lip 2008, o 21:05 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.
www.krakowtigers.com a rece hmmm... mankuty chaosu ;p to niedziel sklejal wiec roznie moze bycTreevill pisze:no moze byc .... ten z nr 2 ma troche slabo zrobiony helm
szacun a ja myslalem ze ja mam specyficzne pomysly robiac ogrow piratow
Też chciałbym się dowiedzieć czy robisz tak całą armię.
cala armieANtY pisze:Też chciałbym się dowiedzieć czy robisz tak całą armię.
ja gram, niedziel gra, rusin tez nawet skavenowi zdazylo sie z Eagelsami zagrac, a na BP jest jeszcze jeden ogrzy gracz - Zed - ktory gra w KFATakeboshi pisze:Ty grasz w Kraków Tigers?^^
Mój brat też gra. ^^ Na OL ;] Ja za rok bede grał, bo za młody jestem
Kenio kończ lepiej chłopka który sztandar niesie to to bedzie najładniejszy model
Z Eagelsami faktycznie zdarzyło mi się zagrać, ale ciiii bo fanowie sie zlecą
Z Eagelsami faktycznie zdarzyło mi się zagrać, ale ciiii bo fanowie sie zlecą
Fanowie??? a może chodziło o "panowie", bo stąd to już niedaleko do "panie" co w gruncie rzeczy nadawałoby wypowiedzi jakiś sens, ale bądź co bądź jednak póki co jest jak jest ... nie wiem jak na tym boisku szalałeś, ale wiesz, czasem trzeba uważać na piłki itp. ... a jak się raz w głowę dostało to albo się coś z tym robi, albo pisze takie bzdury, no offence rzecz jasna, pozdrawiamSkaven pisze:Z Eagelsami faktycznie zdarzyło mi się zagrać, ale ciiii bo fanowie sie zlecą
Eh.. .widzę ze nie rozumiesz wypowiedzi, pomyśl czemu nie napisałem fani, tylko fanowie, a potem się ciesz.
To już twój problem, może kiedyś zrozumiesz chociaż wątpię...
no offence rzecz jasna
no offence rzecz jasna
Jesli masz zamiar tylko przyczepiac sie to lepiej nic nie pisz... Wiecej rozmow na temat figurek , mniej na temat sportu - o nim w Plotach sobie zalozcie temat...duck83 pisze:nie no patrz, napisałeś "fani" ... qrna nic to zwracam honor ... mimo, że wypwiedzi nadal nie rozumiem
Pozdro