No gratulacje, pięknie fix się prezentuje.wertyg pisze:Dokładnie. Kosmos!DolmiR pisze:Genialny.
Zeby z tak biednego modelu wyciagnac ulepic takie cudo
PMOTM 14 - Lord of Change [skonczone malowanie]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
malowanie przezarabiste ale niestety model IMO mega mierny.. wiem ze to taki oldschool ale nowy LoC jest zdecydowanie lepszy (tak jak np staroedycyjny KoS wyglada jak minotaur z duzym cycem..), ten model nadawalby sie IMO bardziej na teczowego heralda a nie na wrone
do konca miesiaca mam czas ale postaram sie go jak najszybciej skonczycSławol pisze:Kiedy koniec?
fakt nowy jest lepszy ale stary tez mi sie podoba ... na plus moge napisac ze starego mozna kupic o polowe taniejthurion pisze:nowy LoC jest zdecydowanie lepszy (tak jak np staroedycyjny KoS wyglada jak minotaur z duzym cycem..), ten model nadawalby sie IMO bardziej na teczowego heralda a nie na wrone
co do starego slanesha to tez uwazam ze jest paskudny
jak temat podpasi w przyszlym miesiacu to pomaluje starego GUO
dziekuje wszystkim za pochwaly
- Jacek_Azael
- Masakrator
Jak dla mnie malowanie i model pięknie się prezentują.nowy LoC jest zdecydowanie lepszy
mozna powiedziec ze dwa ... na piora i lapy uzywalem prawie identycznych odcieni ... poprostu troche inaczej to wyglada przy suchym i mokrym pedzluPiotrax pisze:Wszystko fajnie (schludnie dokładnie itp, to co zreszta wiesz ) tylko czemu cholera tu sa 3 odcienie żółci?! Rozumiem tsincz itp ale bez przesadyzmów
zamierzam po PMOTM poprawic wszystkie piora mokrym pedzlem ... moze wtedy bedzie wygladalo prawie identycznie
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
powala zarówno dobór, jak i wykonanie jest bez zarzutu, a i stary wzór dodaje "smaczku"
putoa alasti avantoon!
Zdecydowanie jeden z najlepszych modeli wykonanych przez modelarzy/malarzy BP, jakie do tej pory widziałem!
Ja też chcę staroć pomalować! Tylko którą...?
Wielkie brawa! Ale dałeś czadu! Familiar jest świetny! No i czaszka ładnie wygląda na podstawce
10/10
Ja też chcę staroć pomalować! Tylko którą...?
Wielkie brawa! Ale dałeś czadu! Familiar jest świetny! No i czaszka ładnie wygląda na podstawce
10/10