SKILLMAKER III
młody, nie zrozumiałeś błażejaMłody pisze:No chyba ze grasz vc.Rzymek pisze:ale jak dostane lich priest'a to juz średnio co;)?No i zawsze mozesz ten pocisk na 18 cali kulać
Nie martw sie moja liczka dostarcza 2 scrolle

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
No chyba sie nie rozumiemy, dostajesz herosa przed rozstawieniem i losowaniem czarów, takze sam sobie już lora dobierzesz.Scimitar pisze:młody, nie zrozumiałeś błażejaMłody pisze:No chyba ze grasz vc.Rzymek pisze:ale jak dostane lich priest'a to juz średnio co;)?No i zawsze mozesz ten pocisk na 18 cali kulać
Nie martw sie moja liczka dostarcza 2 scrollepocisk czy jakiś inny czar trzeba wylosować i jeśli taki mag-wampir ma tylko wskrzeszania, tudzież popychaczkę undeadów to czy to działa czy nie
A na twoje pytanie odpowiedź brzmi nie, nie mozesz sobie wskrzeszac rycerzy bretońskich z magii vc

- nightclower16
- Mudżahedin
Ale chociaż Błażeju będziesz mógł sobie twozyć nowy oddział zombie bo to czar numer 1 

- Andy Schleck (Mati)
- "Nie jestem powergamerem"
tudzież popychaczka ma zapis:...can be cast on a friendly Undead unit...a rycerze nie są chyba martwi
Gdzie jest EIS?
Herosów bedzie można normalnie dolączać do oddziałów, chyba ze zasady na to nie zezwalają jak np. Demonic, undead, unbreakable.
Jezeli jest 2 tak samo tanich herosow to wybiera gracz ktory ich ma w rozpisce.
Jezeli jest 2 tak samo tanich herosow to wybiera gracz ktory ich ma w rozpisce.
to chciałem usłyszec:p
Assasin DE liczy się do tych wymienianych herosów ?? gdzie wtedy się ukrywa ?? czy wogóle można go wystawić ?? (wg. zasad zaczyna grę ukryty w dowolnym oddziale piechoty, ale DE)
Draconis - FOR EVER !!!
dostajesz widac dowolny oddział w bonusie;p
Ten 2 scenariusz to zabawy jest fajny ale jak ludzie graja juz pod katem DMP to troche zmienie rozpe.Bo ja np nie dam inzynierowi 2 DS zeby go potem oddac tylko dam mu jeden góra i będe mial rozpe o jednego scrolla uboższa.I pewnie inni tez tak bede kombinowac , a nie wiem czy to ma sens jak mamy szlifowac rozpy.
zgadzam sie... bede musial splewic jednego heralda zabierajac mu master of sorcery... i wciskajac jakies 2 furie czy cos... a to troche zmienia bo chcialem potestowac rozne lory pod katem brania ich na DMP, tak jeden herald z musu losuje z tz... moze lepiej zrobic jakichs 3 tanich herosow i kazdy sobie wybierze jakiegos do rozpy na ta bitwe.. cos ala bazyliszek i thyriony itp..Chory pisze:Ten 2 scenariusz to zabawy jest fajny ale jak ludzie graja juz pod katem DMP to troche zmienie rozpe.Bo ja np nie dam inzynierowi 2 DS zeby go potem oddac tylko dam mu jeden góra i będe mial rozpe o jednego scrolla uboższa.I pewnie inni tez tak bede kombinowac , a nie wiem czy to ma sens jak mamy szlifowac rozpy.
A kto wam broni grać rozpami na DMP 
Najwyzej w jednej bitwie się bardziej pomeczysz, no i nie jest powiedziane ze nie dostaniesz w zamian 2 scrolli.

Najwyzej w jednej bitwie się bardziej pomeczysz, no i nie jest powiedziane ze nie dostaniesz w zamian 2 scrolli.
Assasina się nie oddaje, nie jest liczony do limitu herosów, takze nie bierzemy go pod uwagę.Scimitar pisze:Assasin DE liczy się do tych wymienianych herosów ?? gdzie wtedy się ukrywa ?? czy wogóle można go wystawić ?? (wg. zasad zaczyna grę ukryty w dowolnym oddziale piechoty, ale DE)
nie zjada slotów, ale jest pełnoprawnym herosemMłody pisze:Assasina się nie oddaje, nie jest liczony do limitu herosów, takze nie bierzemy go pod uwagę.Scimitar pisze:Assasin DE liczy się do tych wymienianych herosów ?? gdzie wtedy się ukrywa ?? czy wogóle można go wystawić ?? (wg. zasad zaczyna grę ukryty w dowolnym oddziale piechoty, ale DE)

jak wstanę po sobotniej bibce u mnie na chacie to będę

Draconis - FOR EVER !!!
Wyników nie ma, tzn teraz nie mam czasu.
Nie wiem też czy będę go miał w ciągu najbliższego tygodnia,
możliwe ze uda mi się wygospodarować trochę czasu w ciągu najbliższych 2 tygodni zeby je do ligi wysłac.
Fajnie że chociaż Szymon został, nie wiem jakbym miał 8 blatów sam nosić
Nie wiem też czy będę go miał w ciągu najbliższego tygodnia,
możliwe ze uda mi się wygospodarować trochę czasu w ciągu najbliższych 2 tygodni zeby je do ligi wysłac.
Fajnie że chociaż Szymon został, nie wiem jakbym miał 8 blatów sam nosić