Citadel Tool Set

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Elefenzis
Wałkarz

Citadel Tool Set

Post autor: Elefenzis »

Co sądzicie o Citadel Tool Set
Czy opłaca sie kupowac zestaw, tylko poszczególne elementy czy też nie opłaca sie na to marnowac pieniędzy?
Dla ludzi którzy nie wiedzą co to za produkt zamieszczam link ze sklepu:
http://www.bard.pl/index.php?site=aboutGame&id=29220

Awatar użytkownika
pacy
Mudżahedin

Post autor: pacy »

NIe prosciej pojsc do sklepu typu castorama i kupic wsio za 1/3 ceny ???

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Za 304 zł hmmm. Jak wiadomo GW drogo sobie liczy za wszystko co sprzedaje. Napewno zlaeźć alternatywę dla narzędzi jest o wiele łatwiej niż dla figurek.
Uważam że można poszukać tańsze odpowiedniki elementów tego zestawu. A nad walizką się zastanów bo mozna używac magnesów ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
zether
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: zether »

304 zł? W życiu! To są już jaja jakieś, robią to ze złotymi wykończeniami czy jak? Nie wiem jakiej jakości są wszystkie z elementów, wiem tylko że wiertarka jest b. dobra, a dłutko do GS-u do dupy. Z reszty nie korzystałem więc się nie wypowiem. Ale, do cholery- tak jak pacy mówił, zestaw bodaj 10 pilniczków wszelkich kształtów kosztował mnie jakieś 10 zł, a sprawują się świetnie. Cążki do wycinania częśći to pare złotych, nóz do tapet tak samo. Zamienniki innych części można znaleźć bez problemów, więc po co przepłacać? A pudełeczka na bitsy mnie rozwaliły... :P

Awatar użytkownika
Elefenzis
Wałkarz

Post autor: Elefenzis »

No takie hardkorowe i trudno dostępne :lol2:

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

a zamiast tej recznej pily mozna kupic to http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=11211
lub nozna kupic same brzeszczoty osobno i wstawic w oprawke normalnych ostrzy

wiertarka jest super
gluto do gs kupilem kilka lat temu i jest bardzo dobre ... moze teraz robia gorszej jakosci
reszte kup sobie innego producenta bo po co przeplacac

Awatar użytkownika
Ptaq
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ptaq »

Daj mi 300zł, a ja Ci skołuję podobny (czyt. lepszy) zestaw + Mid set farb Vallejo (jeszcze mi z 50 zł w kieszeni zostanie) xD
"Jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać?"
Uwierz mi, że za 300 złożysz zestaw hobbystyczny, o jakim może pomarzyć połowa naszych malarzy/konwerterów. Trzeba tylko chcieć!
Narzędzia (z resztą jak i wszystko) z GW mają jedną podstawową wadę:
Na obrazku wyglądają ślicznie i kolorowo, ale jak już masz to w ręce, to okazuje się, że coś jest do dupy. Ostatnio musiałem spędzić godzinę nad wyrównywaniem i uzupełnianiem figsów Glade Riders... za co my im płacimy?

Pozdro

ODPOWIEDZ