Niektórzy mają jeszcze jakieś pasje poza chlaniem na turniejach battlaPawełek pisze:jezu jak może to kogoś cokolwiek obchodzić...Na pierwszy ogień - późny miecz półtoraręczny, w zasadzie wczesny zweihander, produkcji Aladina.
Jedynka - datowany na połowę XV wieku, wzorzec wg znalezionego na polu bitwy pod Castilion z 1453 roku
.
Oraz półtorak, wzór z przełomu XIV i XV wieku.
Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dokładnie to także jest pasja, tak jak zwykłego śmiertelnika np. raczej nie interesuje WFB czy W40k.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
ha to i ja przy lansuję leciutko
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
nie mam zdjec przy przystanku
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Chuck Norris
dobry ogień nie jest zły
sorry
zapomniałem, że tło to nie wszystko
sorry
zapomniałem, że tło to nie wszystko
Honky pisze:dobra fota Roman, też mam takie okulary, dobrze licują do moich loczków.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Fanatyk, przestań męczyć Skavenblight swoją fają - widać na zdjęciu, że dziewczyna nie może długo dojść do siebie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ignorantPawełek pisze:jezu jak może to kogoś cokolwiek obchodzić...Na pierwszy ogień - późny miecz półtoraręczny, w zasadzie wczesny zweihander, produkcji Aladina.
Jedynka - datowany na połowę XV wieku, wzorzec wg znalezionego na polu bitwy pod Castilion z 1453 roku
.
Oraz półtorak, wzór z przełomu XIV i XV wieku.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Nie ignorant tylko typ, który lubi sobie gadać rzeczy które mógłby zachować dla siebie, ale musi się wyżalić na publicznym forum wszem i wobec w bliżej nieokreślonym celu.
Fota romana.... Ekhem. Nie będe komentował bo musiałbym użyć pewnych słów, których używanie jest niestosowne.
Fota romana.... Ekhem. Nie będe komentował bo musiałbym użyć pewnych słów, których używanie jest niestosowne.
Uerph.
niezly widoczek ... gdzie zrobiona jest fota???