WFB na obozach :)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
mundek
Plankton

WFB na obozach :)

Post autor: mundek »

alo!
niedawno wrocilem z obozu na ktorym gralem m.in. w battla i bylo super :)
jest tu moze ktos z obozu w darnkowie albo ktos kto jedzie w sierpniu?
ja zalazlem info o obozie na valkirii o tu http://valkiria.net/index.php?type=colu ... s&id=14207
pozdro!

Kharim
Plankton

Post autor: Kharim »

Także polecam obóz... battle, wh40k, mtg, mechwarrior, pirates i wiele innych + planszówki, rpg oraz larpy. Z doświadczenia stałego bywalca obozów wiem że taki wyjazd to masa rozrywki dla każdego i ani chwili nudy. Jeszcze raz gorąco polecam

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Przylaczam sie do wypowiedzi kolegow. Obozy WFB to swietna zabawa! Bylem w tym roku na obozie w Wejcherowie i naprawde mam co wspominac. Kupa dobrej zabawy. Niestety nie pamietam kto to organizowal.

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Kotlet pisze:Przylaczam sie do wypowiedzi kolegow. Obozy WFB to swietna zabawa! Bylem w tym roku na obozie w Wejcherowie i naprawde mam co wspominac. Kupa dobrej zabawy. Niestety nie pamietam kto to organizowal.
Joseph...? Joseph Friezl...? To Ty? Byliśmy razem na tym obozie! Ale fajnie, że się spotkaliśmy na tym forum! Masz może kontakt z Andrzejem? Z nim to były sceny dantejskie, ale nie moge się z nim skontaktować.

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Kurcze! Joseph ja z Twoją córką imprezowałem wczoraj. Po ciemku ładniejsza sie wydawała.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

a mnie pamiętacie taki mały nazol ;)
a ty Falkowski to ztym Andrzejem znowu chcesz się lizać w krzakach ??

A tak serio to obóz w Wejcherowie był świetny

ODPOWIEDZ