Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
^^
Płytka wyobraźnia nie ma 3 metrów głębokości. Wierz mi, wiem gdzie skaczę, a na 30cm na banie bym nie skoczył. Pod tą drewnianą konstrukcją można było się spokojnie utopić, żaden uraz nie groził nawet najbardziej kalecznemu skoczkowi.
Chyba że uważasz, że o taflę wody można się połamać po wybiciu się z takiego mostku, wtedy gratuluję ci albo mądrości życiowej, albo wrażliwego kośćca.
Płytka wyobraźnia nie ma 3 metrów głębokości. Wierz mi, wiem gdzie skaczę, a na 30cm na banie bym nie skoczył. Pod tą drewnianą konstrukcją można było się spokojnie utopić, żaden uraz nie groził nawet najbardziej kalecznemu skoczkowi.
Chyba że uważasz, że o taflę wody można się połamać po wybiciu się z takiego mostku, wtedy gratuluję ci albo mądrości życiowej, albo wrażliwego kośćca.
Uerph.
Nie no spoko, jak widać żyjesz Chodziło mi bardziej o przestrogę, ale jak znasz "akwen" to bardzo dobrze.Szczurza Jucha pisze:Płytka wyobraźnia nie ma 3 metrów głębokości. Wierz mi, wiem gdzie skaczę, a na 30cm na banie bym nie skoczył.
- DrętWy 40%
- Wałkarz
o,5 l i wszędzie można skakać no może prawie wszędzie i nie zawsze z dobrym skutkutkiem, ale potem można na to laski bajerować
Na głupotę?DrętWy 40% pisze:o,5 l i wszędzie można skakać no może prawie wszędzie i nie zawsze z dobrym skutkutkiem, ale potem można na to laski bajerować
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
"Chcesz zobaczyć jak palę gumę?"
-
- Kretozord
Pamela, przestań szargać dobre imię naszego klubu. :D
-
- Kretozord
@ Pamela Faktu nie czytasz?
A na Ciebie Krassus też się coś w moich zbiorach znajdzie
A na Ciebie Krassus też się coś w moich zbiorach znajdzie