Mnie równieżTomash pisze:Nehan, Twój avatar mnie zniszczył
Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ahaTomash pisze:Nehan dobrze ma. Pisze się "hail", tak jak "hail to the king, baby" (Duke Nukem). "Heil" to się wołało w innym kraju, innym czasie
http://img201.imageshack.us/img201/1699/17072699mo9.jpg
Więcej niewyciągam
:D niezłe, naprawdę niezłe. Nie ma to ja być studentem i być po sesji i to rozumieć w pełni:]
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
MEGA LOL, jak to mawia Bumelant
Właściwie babka mówiąca "Utopia" była najbliżej prawidłowej odpowiedzi
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
jak kraj w którym zyją tacy ludzie stał się mocarstwem!?
MY! PolacY! To MY powinniśmy rządzic światem! .... jeżeli on tak wygląda... oczywiście nie zakładając że jakas tam nierozgranieta Ameryka bez własnej historii to świat
poprostu brak mi słów
MY! PolacY! To MY powinniśmy rządzic światem! .... jeżeli on tak wygląda... oczywiście nie zakładając że jakas tam nierozgranieta Ameryka bez własnej historii to świat
poprostu brak mi słów
Ale hardcore, jakie młotki
- Tiger Brown
- Kradziej
Młotków ci u nas (też) dostatek:
* Brytyjczycy wywołali antybrytyjskie powstanie w Iraku.
* Stany Zjednoczone przystąpiły do II w. św. po ataku Jugosławii na Pearl Harbor.
* Niemcom w podbiciu Danii i Norwegii pomógł korpus pomocniczy, czyli Samodzielna Brygada Strzelców Podhalańskich.
* Największą bitwą morską okresu napoleońskiego była bitwa pod Raszynem.
* Stan wojenny w 1981 r. wprowadził Józef Pilsudski.
* Konstanty osiedlił się w Cyrylu, odtąd nazywany również Cyrylem.
* Komunizm tworzył SS, SA i Gestapo policje, które miały zabijać.
* Państwa zaangażowane w wojnę na Dalekim Wschodzie (II w. św.) to Rumunia i Węgry.
* Sojusznikami III Rzeszy w Europie byli Włochy, Węgry i Japonia.
Cytaty autentyczne, pisownia oryginału. Ogólniak.
* Brytyjczycy wywołali antybrytyjskie powstanie w Iraku.
* Stany Zjednoczone przystąpiły do II w. św. po ataku Jugosławii na Pearl Harbor.
* Niemcom w podbiciu Danii i Norwegii pomógł korpus pomocniczy, czyli Samodzielna Brygada Strzelców Podhalańskich.
* Największą bitwą morską okresu napoleońskiego była bitwa pod Raszynem.
* Stan wojenny w 1981 r. wprowadził Józef Pilsudski.
* Konstanty osiedlił się w Cyrylu, odtąd nazywany również Cyrylem.
* Komunizm tworzył SS, SA i Gestapo policje, które miały zabijać.
* Państwa zaangażowane w wojnę na Dalekim Wschodzie (II w. św.) to Rumunia i Węgry.
* Sojusznikami III Rzeszy w Europie byli Włochy, Węgry i Japonia.
Cytaty autentyczne, pisownia oryginału. Ogólniak.
-
- Kretozord
ja słyszalem o pannie co zdala mature z gografii nie wiedzac ile metrow to kilometr, wiec juz mnie nic niezadziwi
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
To akurat prawda, wszak wiadomo, że komuniści i socjaliści odpowiadają za całe zło tego świata.Tiger Brown pisze:...Komunizm tworzył SS, SA i Gestapo policje, które miały zabijać...
A licky boom boom down!!!
-
- Kretozord
a nie PO?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Nie odpowiadamy tylko za sztormy, suszę i tsunami a także za niską frekwencję na wyborach w Nikaragui.b_sk pisze:To akurat prawda, wszak wiadomo, że komuniści i socjaliści odpowiadają za całe zło tego świata.Tiger Brown pisze:...Komunizm tworzył SS, SA i Gestapo policje, które miały zabijać...
Bo za to odpowiadają żydzi.Fanatyk pisze:Nie odpowiadamy tylko za sztormy, suszę i tsunami a także za niską frekwencję na wyborach w Nikaragui.b_sk pisze:To akurat prawda, wszak wiadomo, że komuniści i socjaliści odpowiadają za całe zło tego świata.Tiger Brown pisze:...Komunizm tworzył SS, SA i Gestapo policje, które miały zabijać...
Nie jacyś tam Żydzi, tylko wielka międzynarodówka żydo-komuno-masońska ze wspomaganiem pedałów i cyklistów.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... caid=13360
ja jestem w szoku ... O_o
EDIT: http://www.maxior.pl/?p=index&id=47226&0
zajebiste
ja jestem w szoku ... O_o
EDIT: http://www.maxior.pl/?p=index&id=47226&0
zajebiste
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
szok
A to drugie już było... albo przynajmniej widziałem to gdzie indziej (ze 3 razy ).
u mnie w liceum... facet z WOS czyta kwiatki z prac...
pytanie:
stolica woj. podkarpackiego .......
odpowiedz:
Karpacz
a napisal to chlop ode mnie z lawki (od tamtej pory juz nie)... szkoda, ze ode mnie nie sciagal
pytanie:
stolica woj. podkarpackiego .......
odpowiedz:
Karpacz
a napisal to chlop ode mnie z lawki (od tamtej pory juz nie)... szkoda, ze ode mnie nie sciagal
To ja powiem cos lepszego
Koles na historii stoi przy mapie historycznej (na srodku jest Polska [wiadomo jak to na mapie historycznej nasz kraj nie mial takich samych granic jak obecnie ale i tak bylo od razu wiadomo .....] )
Historyczka sie go pyta : to pokaz mi Polske (probowala go wyciagac bo grozila mu lacha ) a on nie wiedzial normalnie myslalem ,ze ......
Koles na historii stoi przy mapie historycznej (na srodku jest Polska [wiadomo jak to na mapie historycznej nasz kraj nie mial takich samych granic jak obecnie ale i tak bylo od razu wiadomo .....] )
Historyczka sie go pyta : to pokaz mi Polske (probowala go wyciagac bo grozila mu lacha ) a on nie wiedzial normalnie myslalem ,ze ......