Rozluźnianie Pośladów 2.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Eeej... niech kto mi powie co to za numer, bo specjalnie żeby to przeczytać napaliłem się żeby go kupić... chyba że jeszcze jest w sklepach i nie muszę go zamawiać przez internet...
To jest Donald, więc historia musi się zakończyć tragicznie, ale nie zmienia to faktu, że takie reklamy to się nawet słodko ogląda
To jest Donald, więc historia musi się zakończyć tragicznie, ale nie zmienia to faktu, że takie reklamy to się nawet słodko ogląda
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A sceptycy mówią, że nie jesteśmy przygotowani do EURO
Przecież już prawie wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Na jednym ze zdjęć trzeba było poprawić numerację sektorów, ale chyba to jedyny mankament.
- DrętWy 40%
- Wałkarz
TomCio pisze:
DrętWy 40% pisze:TomCio pisze:
Chyba nie zrozumieli chłopaki przesłania mojego postu, (a raczej emotki> ) żeby przestać.
btw. Mam dla was lekturę do poczytania
http://www.sfd.pl/na%C5%BCryj_si%C4%99_ ... 70363.html
btw. Mam dla was lekturę do poczytania
http://www.sfd.pl/na%C5%BCryj_si%C4%99_ ... 70363.html
Podsumowanie:
"Nie bedę się już chyba wdawał w dalsza dyskusje na temat twojego serduszka wokół pałki."
"Nie bedę się już chyba wdawał w dalsza dyskusje na temat twojego serduszka wokół pałki."
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Do sedna idź strzel klocka dokładnie go oglądnij a nastepująco umyj kuper i łapy dokładnie . wsadź sobie wskasujący palec do odbytu (zalecam lateksowa rękawiczkę i dokładnie knysaj w poszukiwaniu jakiś zgrubień na ściankach jelita grubego . Szczególnie dokładnie wymacaj sam odbyt . Jak to zrobisz to zdaj relacje . Możesz też iść do lekarza ale mozesz być pewny na 100 % że wasze spotkanie równiez skończy się badaniem perrectum (czyli to palec lekarza wyladuje w twojej dupie . Wybór nalezy do ciebie "
Do dowcipnych ziomów wklejających ikonki i cytujących do pięciu poziomów wstecz. To był ostatni raz, czy po ostrzeżonku żeby się upewnić, że był ostatni?
A licky boom boom down!!!
Eeee to wcale nie jest takie złe, na jednym forum się tak zabawili w cytowanie cytatu i przy 30 gdzieś całe forum się rozjeżdżało. Można by sprawdzić co tu się stanie.
Tam co prawda pierwszy cytat to był tylko jeden wyraz, a reszta tylko cytowała, że się zgadza.
Tam co prawda pierwszy cytat to był tylko jeden wyraz, a reszta tylko cytowała, że się zgadza.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!