Ponieważ bajzel i atomizacja to nie jest to, co tygryski lubią najbardziej, podjęliśmy rozmowy o obupólnej współpracy z największym polskim wortalem o Warhammerze 40 000, który nazywa się Gloria Victis.
a-dres:
http://www.wh40k.pl
Sercem Gloria Victis jest poświęcone czterdziestce i bardzo logicznie pod tym kątem ułożone forum - prócz tego są tam m.in artykuły czy oficjalna strona ligi (turnieje, uściślenia itd.).
a-dres forum:
http://www.wh40k.pl/Forums.html
Prócz Warhammera 40k forum posiada także działy systemów osadzonych w tym samym uniwersum - BattleFleet Gothic, Inquisitor, Necromunda, Epic.
(prawdopodobnie nasze działy ww. systemów wylecą, argumentem za czym jest chociażby dotychczasowa ich aktywność )
Ponieważ obie strony wyraziły chęć współpracy przez zamianę swoich odpowiednich działów (Warhammer 40k na BP, Warhammer FB na GV) na linki do bratniego forum, wkrótce (zapewne w weekend lub poniedziałek) nastąpi zamiana naszego podforum o 40k na linka do Gloria Victis.
Polecam
Tym bardziej, że forum GV słynie z bardzo liberalnej moderacji (tzn. antytezy moderacji działu wh40k na Nowej Gildii) i ziomalskiego klimatu.
Współpraca z Gloria Victis
Współpraca z Gloria Victis
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A może by tak współpracowac również ze Śródziemiem.sfan? NAjwiększy Polski serwis o Lotrze? Na tych samych zasadach co z GV?
- Kedziorson
- Masakrator
popieram Neo, im wiecej tym weselej, Kazdy inny wszyscy rowni itp.
tylko nie zrzucajcie wszystkiego na jeden server bo nie wytzryma tego
tylko nie zrzucajcie wszystkiego na jeden server bo nie wytzryma tego
BP i GV są na zupełnie osobnych serwerach, nie ma strachu
Neo, zarzuć mi na PM jakiś kontakt do ludzi od tego Śródziemia, OK?
Neo, zarzuć mi na PM jakiś kontakt do ludzi od tego Śródziemia, OK?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny