WE vs Lizaki
Moderator: Gremlin
WE vs Lizaki
Ludzie o 12 gram i kompletnie nie wiem co wystawic przeciwko lizakom pomocy
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
Driady driady driady, drzewo, driady driady driady
Jankiel napisał :
I nie będę komentował postów biednych graczy z BB, którym wyprawa do Żywca jawi się jako równie trudna, co do Mongolii.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Wczoraj grałem z lizakami. Driady poszły na salamandry. Wardancerzy z hero znieśli 3 krioxigory. Miałem jeszcze biegacza z hailem, trochę łuczników. Ale najlepiej się uśmiałem jak Lord saurus na Cok z -1 savem został puszczony samopas na łuczników. Obok był las z moimi 10 Wayami. Powiem tak na 10, wyszły 3 killing bllow'y saurus lord padł. Ale ten czar co wszyscy dostają k6 w promieniu 12c cali zabił prawie wszystkie elfy, driady też nie przeżyły bitwy. Ocalało mi 7 way'i 1 czarodziejka 2 konie, jemu nic. Ale rzeźnia była okrutna po obu stronach.
Powodzenia.
Powodzenia.
- Wujek Kiczu
dlatego warto miec anty magie
Jankiel napisał :
I nie będę komentował postów biednych graczy z BB, którym wyprawa do Żywca jawi się jako równie trudna, co do Mongolii.
Jeśli grasz z rozpą na 50 skinkach kroxach, saurus kawie i dwóch pakach salek to musisz przede wszystkim wyeliminować te ostatnie, dobrze uciekać od szarży ze sztandaru i wystrzelać skinki. Kroxy to ostatnie czym musisz się martwić. Myślę, że dobrym pomysłem będzie brokuł i waye, oddział lub dwa WR, ze 4 ósemki driad i ze 3 dziesiątki gladów. Alter czy dwóch, Hod niekonieczny i caddy.
Natomiast jeśli rywal gra na slanie to na pewno ze 4 scrolle, możesz pomyślić o chłopie na smoku bo on może dojechać slanna. Reszta bez zmian, no bo co tu zmieniać
Dzidzia - Treekiny, chociaż uważam ich za porażkę GW, jeszcze rozumiem, ale co mają kąsać warhawki?
Natomiast jeśli rywal gra na slanie to na pewno ze 4 scrolle, możesz pomyślić o chłopie na smoku bo on może dojechać slanna. Reszta bez zmian, no bo co tu zmieniać
Dzidzia - Treekiny, chociaż uważam ich za porażkę GW, jeszcze rozumiem, ale co mają kąsać warhawki?
Aha. No jak uważasz...
- Wujek Kiczu
ja uważam że terki przy odrobinie rozkminki nic nam nie zrobią poważnego a nawet zejdą dość prędko
Jankiel napisał :
- Wujek Kiczu
czytaj 2 posty wyzej ja i kolega nademna wyrazilismy to samo tylko w inny sposob
Jankiel napisał :
Nie da się ukryć. Dla mnie to słaby pomysł, generalnie nie widzę wykorzystania dla warchlaków przeciw lizakom.
- Wujek Kiczu
generalnie to Warhawki mają mało zastosowań z wieloma armiami poza tym drogie som
Jankiel napisał :
- Wujek Kiczu
powiedz mi jak ich uzywasz na VC ? ;)Czyli i tak wychodzi ze na wiekszość armii są bezużyteczne
Jankiel napisał :