Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
hmm, a ile punktów dostałeś, bo możliwe, że ktoś ID źle podał, albo ja się machnąłemLindal pisze:2730 Grzegorz "Lindal" Laskowski
Skasujcie mi punkty za Dracona bo mnie na nim nie było
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
a ma to jakies znaczenie? nigdzie nie ma regulacji na teamt przynaleznosci klubowej, nie trzeba nic rozegrac, nigdzie mieszkac.. piszesz na forum o zmianie klubu i tyle, rownie dobrze Malal na dzień przed turniejem moglby sie zapisac do Inkwizytora i tez by mu wszyscy mogli naskoczyc...Jankiel pisze:Malal już na dwóch ostatnich DMP grał z Morią
pzdr
Nie, ale co za problem byłoby dodać taki punkt w regulaminie DMP? W zeszłym roku, jeśli dobrze pamiętam, był zapis, że drużyna z więcej niż jednym najemnikiem nie może zdobyć pucharu. Wystarczyłoby wprowadzić zakaz fikcyjnych transferów.a ma to jakies znaczenie? nigdzie nie ma regulacji na teamt przynaleznosci klubowej,
A pisałem to tylko dlatego, żeby nikomu nie pryszło do głowy, iż Malal sobie zmienia klub przed DMP, na potrzeby tego turnieju.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:W zeszłym roku, jeśli dobrze pamiętam, był zapis, że drużyna z więcej niż jednym najemnikiem nie może zdobyć pucharu.
w tym roku tez jest, ale jaki to ma zwiazek ze sprawa

Jankiel pisze:Wystarczyłoby wprowadzić zakaz fikcyjnych transferów.
o właśnie, wystarczyłoby, tylko podaj mi granice fikcyjnego transferu a zwyczajnej zmiany od serca, tyle ze na 2 dni od DMP, moim zdaniem nie do przeprowadzenia...
ID 1187
Proszę o zmianę klubu z Moria na brak.
Thx
Proszę o zmianę klubu z Moria na brak.
Thx

Prosiłbym o zamianę tego ID w wynikach Wielkiego Dracona na 2732 - przepraszam za błąd.Scimitar pisze:hmm, a ile punktów dostałeś, bo możliwe, że ktoś ID źle podał, albo ja się machnąłemLindal pisze:2730 Grzegorz "Lindal" Laskowski
Skasujcie mi punkty za Dracona bo mnie na nim nie było
Draconis - FOR EVER !!!
A ja dzisiaj dodając nowego gracza wpadłem na taki koncept, żeby dodać tam gdzieś jakieś antybotowe zapytania w miejscach gdzie coś się dodaje bo jak komuś się będzie nudziło i zmontuje bota zgłaszającego graczy, to może w dość skuteczny sposób zamulić bazę danych, a wtedy strona tak jak i cały ranking mogą się wysypać.
A no i jeszcze proszę o wywalenie:
ID 2360 Michał Parteka Bretonnia
bo to zdublowany wpis.
bo to zdublowany wpis.
A licky boom boom down!!!
Łatwiej było usunąć drugi wpis, także 2360 zostaje.b_sk pisze:A ja dzisiaj dodając nowego gracza wpadłem na taki koncept, żeby dodać tam gdzieś jakieś antybotowe zapytania w miejscach gdzie coś się dodaje bo jak komuś się będzie nudziło i zmontuje bota zgłaszającego graczy, to może w dość skuteczny sposób zamulić bazę danych, a wtedy strona tak jak i cały ranking mogą się wysypać.
bo to zdublowany wpis.
Wszystkie powyżej załatwione. Nie za bardzo mam czas odpisywać, ale poprawiam wszystko na bieżąco.