Blog by zether

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zether
"Nie jestem powergamerem"

Blog by zether

Post autor: zether »

Czas wrzucić w końcu moje "paskudy" :P Co jakiś czas będę tu coś wrzucał, a nie ma sensu tworzyć 10 tematów więc założyłem blog ^^

Na pierwszy ogień idzie champion chaosu. Malowany na szybko, bo zajął mi w sumie ok. 5h malowania.

Obrazek
Obrazek

No, poużywajcie sobie do woli ;)

EDIT: Argh... pierwsze zdjęcie coś nie chce przeskoczyć na mniejszą rozdzielczość :| Aha, zapomniałem powiedzieć że jestem noobem jeśli chodzi o cyfrówki, więc zdjęcia są jakie są. Ale poprawie się ^^

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

Gdzieniegdzie jeszcze brązowy porozjaśniaj, jakoś tak mało kolorów, ale może to i lepiej. Niewieżę że zajął Ci on 5h, wręcz wydaję się to niemożliwe, pomalowałbyś 3 takich w takim czasie :wink:

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Kto jak kto :P ja kiedyś też malowałem na podobnym poziomie z podobna szybkością - A warrior przyzwoity trzeba powiedzieć, ale warto też spytać ile już malujesz

Awatar użytkownika
zether
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: zether »

Zacząłem grać i malować 2,5 roku temu, przy czym w międzyczasie miałem mniej więcej roczną przerwę. :)

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Noo, to nie jest źle jak na takie doświadczenie :) Nie bój się ćwiczyć nowych technik i eksperymentować, a Twoje figurki będą wyglądały coraz lepiej - narazie malujesz całkiem nieźle, ale nie bój się iść do przodu

ODPOWIEDZ