Będziemy zaszczyceniJedy Knight pisze:
Jeśli będę na chodzie - przyjdę.
Old World Cup
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ekhmm..Ronin pisze:Czy te zasady kompozycji, ktore nie zostaly wprowadzone, sa gdzies ogolnie dostepne? Chetnie bym sie z nimi zaznajomil. Z gory dziekuje za skierowanie w odpowiednie miejsce.
Tajne spec-znaczenia.
Miały ujrzeć światło dzienne z siłą wodospadu.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- marcus_cheater
- Oszukista
Postaram się znaleźć troche czasu, żeby się zapisać, ale propozycja z grupami dla armii nie jest zła... Przynajmniej jest pewność, że wyjdą z nich gracze obeznani ze swoimi armiami, a nie same demony i vc....
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Kruti pisze:
Daruj sobie Demony - zagraj jak prawdziwy Mężczyzna
RAFIX pisze:a co proponujesz??
Kiedyś każdy powiedziałby - Krasnale lub Mroczniaki...
A tera... Bida, Panie, bida...
Chyba już tylko Ogry zostały dla bohatyrów ...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Spokojnie, przecież zgłoszenia są do 31 sierpnia, a turniej zaczyna sie 9 września, to ponad miesiąc.Czy coś się dzieje w temacie nie ma ani listy zgłoszonych anie tym bardziej grup i kiedy rozgrywki
Ja na przykład zamierzam zgłosić sie dopiero pod koniec sierpnia bo nie wiem czy do tego czasu skończę malować nową armię czy będę jednak musiał zagrać starą.
DokładnieCyel pisze:Spokojnie, przecież zgłoszenia są do 31 sierpnia, a turniej zaczyna sie 9 września, to ponad miesiąc.Czy coś się dzieje w temacie nie ma ani listy zgłoszonych anie tym bardziej grup i kiedy rozgrywki
Mamy mnóstwo czasu póki co. Losowanie odbedzie się 2 września. Na razie mamy 8 zgłoszeń + 6 deklaracji zgłoszenia. Myślę, że nie jest źle