to mi wyglada na malowanie Lenara...Leszczu_ pisze:w sumie mogę z tym ogniem jeszcze pokombinować![]()
przy okazji mam postulat, a mianowicie czy ktoś mógłby poradzić jakieś kolorki na skórę czarnucha ?np coś jak panowie poniżej:
http://www.coolminiornot.com/148051
Marienburg Reloaded
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No to pomogłeś jak diabli, Szaman...
Naprawdę fajna ekipa. Widać, że wiesz do czego używać których bitsów oraz jak radzić sobie z Zielonym. Malowanie też na duży plus. Ogólnie jedne z najfajniejszych figurek piechoty imperialnej, jakie widziałem![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Naprawdę fajna ekipa. Widać, że wiesz do czego używać których bitsów oraz jak radzić sobie z Zielonym. Malowanie też na duży plus. Ogólnie jedne z najfajniejszych figurek piechoty imperialnej, jakie widziałem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Bestial IMO raczej nie, przyciemniany czarnym robi się trochę zielonkawy ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja bym spróbował coś w stylu czarnego ze Scorched Brown do Dark flesha.
Ja bym spróbował coś w stylu czarnego ze Scorched Brown do Dark flesha.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
lepiej zrob sobie tych piratow na zasadach Imperium - na Twoim miejscu nie wkladalbym pracy i pieniedzy w DoWArghal pisze:A pytam się tylko dlatego że chodzi mi po głowie pomysł zrobienia armii DoW z Sartosy (chyba tak się nazywa ta wyspa), a te figsy wyglądają jak rasowe psy morskie
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
raczej chodzilo mi o konwersje, a nie o obklejenie gadzetami. np. steam tank amfibia, niedawno odnaleziona, wczesniej nie notowana wersja, ew. przerobka krasnali z barak varrArghal pisze:tjadobre... już sobie wyobrażam steam tanka obwieszonego jakimiś pirackimi pierdołami... potłuczone butelki, beczki z bimbrem... ta...
podstawa to fluff, ktory sobie stworzysz.
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Latający Holender.Shino pisze:ee tam latajaca lodz byla by ok![]()
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)