Old World Cup
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
Wiem że zawsze znajdę problem ale,
fazy grupowe odbywają się w soboty i ok ja mogę na nich być,
ale jeśli przeciwnik się wymiga na niedziele to na 100% grać nie będę, i wtedy kto dostaje jakie punkty, czy meczu nie ma?
a tak przy okazji , rezerwuję sobie miejsce, zgłoszenie wyślę później z rospą
fazy grupowe odbywają się w soboty i ok ja mogę na nich być,
ale jeśli przeciwnik się wymiga na niedziele to na 100% grać nie będę, i wtedy kto dostaje jakie punkty, czy meczu nie ma?
a tak przy okazji , rezerwuję sobie miejsce, zgłoszenie wyślę później z rospą
-
- Powergamer Rozpiskowy
mam pytanie odnośnie stwierdzenia: "turniej rozpoczyna się 9 września."
Być może będe miał w tym czasie urlop, stąd pytanie: czy wyszystkie grupy ( czy wszystkie osoby) będą tego dnia grały? (chodzi mi konkretnie o ten jeden dzień)
Być może będe miał w tym czasie urlop, stąd pytanie: czy wyszystkie grupy ( czy wszystkie osoby) będą tego dnia grały? (chodzi mi konkretnie o ten jeden dzień)
Półmetek zgłoszeń już za nami i turniej zapowiada się bardzo obiecująco
Prośba do chętnych a jeszcze niezapisanych o możliwe wcześniejsze wysłanie zgłoszenia.
Chcemy przeprowadzić wszystko w 100% terminowo ale musicie nam w tym troszkę pomóc, choćby nie wysyłając zgłoszenia w ostatnim momencie.
Prośba do chętnych a jeszcze niezapisanych o możliwe wcześniejsze wysłanie zgłoszenia.
Chcemy przeprowadzić wszystko w 100% terminowo ale musicie nam w tym troszkę pomóc, choćby nie wysyłając zgłoszenia w ostatnim momencie.
demony... nic dziwnego, że mój outlook zakwalifikował ją jako spamRAFIX pisze:Rozpa wsłana czekam na potwierdzenie
Pzdr
R.