Kto chce narzędzia dentystyczne?

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

byłbym chętny na zestaw z 1 i 2 zdjęcia które dał Voodoo ile za to ??

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

Ptaq pisze:Nie bój nie bój ;] nie wiem ile to było stopni, ale tak czy inaczej w prosektorium nie były, bo gabinet był prywatny, a narzędzia dostałem, bo woleli je dać mnie niż sprezentować ZOZ. Te wszystkie rozmowy odganiają mi klientów ^^ Twarda antyreklama. Nie ma co się martwić, bo 15 sztuk z 2,5 kg, to mały odsetek. Nie dam wam przecież używanych i mogę je nawet wywalić jeśli to coś zmieni ;]
zeby cie jeszcze bardziej zniszczyć: prosze spojzec na 1 fotke, narzędzie 2 od prawej, czy ta lyzeczka aby napewno byla czysta? :D bo ja tam dostrzegam jakies zóltawo biale cos.. :)

Awatar użytkownika
Ptaq
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ptaq »

Arte: po pierwsze to nie łyżeczka, po drugie to Twoje żółte, to jest w rl czarne ;] Po 3 to jest od grzania na palniku, bo używałem tego do wypalania wzorków w plastiku ;] Jak widać zdjęcia są słabej jakości, więc nie ma co się przejmować kolorami ^^
Dobra ludziska zbierzcie się w garść, bo za tydzień mam zamiar zrobić sobie wreszcie wakacje. Dogadajcie się jakoś grupowo i powysyłam paki, bo na razie dostaję zamówienia i kontakt się urywa... Nikt nie chce sfinalizować czy co?
Pozdro

ODPOWIEDZ