Galeria HElficka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Pewnie jakiś prymitywny nożyk...
Ciekawe te morskie elfy - ciekawe czy dałoby się zrobić taka armię - każdy regiment to byłby basen z wodą
Ciekawe te morskie elfy - ciekawe czy dałoby się zrobić taka armię - każdy regiment to byłby basen z wodą
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
oj.. ale tej baliscie to by sie przydało jakiekolwiek cieniowanie- szczegolnie metalików.
bo rowno polozone podstawowe kolory juz na nikim wrazenia nie robia
pozdrawiam
bo rowno polozone podstawowe kolory juz na nikim wrazenia nie robia
pozdrawiam
Wiem, że to nudne do zarzygania ale to wykonanie plus oprawa zasługują na chwilę zadumy - nawet ten biały mnie nie irytuje
na dokładkę Phoenix Guard, kótrego wrzucam głównie z uwagi na inspirujące freehandy (te na płaszczu ), bo hełm z szarego plastiku nie podoba mi się
przechodniu kliknij i oddaj swój głos...
na dokładkę Phoenix Guard, kótrego wrzucam głównie z uwagi na inspirujące freehandy (te na płaszczu ), bo hełm z szarego plastiku nie podoba mi się
przechodniu kliknij i oddaj swój głos...
To jest dość charakterystyczna cecha wszystkich figurek rzeźby Wernera Klocke. W pracach wykonywanych dla Reapera jeszcze trochę się ogranicza ale przyjrzyj się figurkom rozprowadzanym pod marką jego własnej firmy http://www.freebooterminiatures.de/indexeng.html
Swoją drogą twarz Arilyn w wykonaniu AlexiZ jest mocno hmm... wschodniosłowiańska, co w tych dniach akurat trochę mnie irytuje...
Jak jesteśmy znów przy królowej pędzla z Leningradu to poniżej dwie prace, które mi umknęły. Wyraźne wskazanie na tego po prawej ale nie ze względu na malowanie tylko ja naprawdę nadal nie cierpię tej figurki Korhila i tak jak je porównuję to kolejny raz mnie nachodzi, że modele herosów, które dostaliśmy od GW przy okazji siódmej edycji to odpady z poprzednich - figurki, które ukazały się przy kampanii w lustrii wyprzedzają o epokę to co wyszło później
Swoją drogą twarz Arilyn w wykonaniu AlexiZ jest mocno hmm... wschodniosłowiańska, co w tych dniach akurat trochę mnie irytuje...
Jak jesteśmy znów przy królowej pędzla z Leningradu to poniżej dwie prace, które mi umknęły. Wyraźne wskazanie na tego po prawej ale nie ze względu na malowanie tylko ja naprawdę nadal nie cierpię tej figurki Korhila i tak jak je porównuję to kolejny raz mnie nachodzi, że modele herosów, które dostaliśmy od GW przy okazji siódmej edycji to odpady z poprzednich - figurki, które ukazały się przy kampanii w lustrii wyprzedzają o epokę to co wyszło później