skórzaną!Nehan pisze:dębową
Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jak myślicie, czy robienie oprysku środkiem przeciwko grzybom stojąc na niestabilnej drabinie po trzech piwach to dobry pomysł? Bo nie wiem czy się za to brać jak się mecz skończy.
A licky boom boom down!!!
ha ha ha ... lepiej daj sobie spokoj ... jeszcze spadniesz i sie polamiesz ... zamiast tej roboty wypij jeszcze ze 3 piwka 

Nie spadłem i w związku z tym, żeby pogratulować sobie dobrej roboty otworzyłem czwartego browara. 
Nie miałem co robić to przypomniałem sobie materiał dorzucony do oficjalnego DVD VNV Nation. Trzeba być chyba konkretnie popieprzonym, żeby do DVD dorzucić materiał składający się głównie ze scen, w których banda pijanych kolesi oddaje się tak błyskotliwym rozrywkom jak obrzucanie się bananami, zabawa sztucznymi kończynami i dywagowanie nad tym, czy żeby DVD miało kategorię 18+ wystarczy tylko bluźnić czy trzeba też molestować dzieci, a najbardziej wzruszającym momentem jest wokalista z butelką Jacka Danielsa opowiadający o tym, że "Uncle Jack knows, uncle Jack understands". Wiem dlaczego ta muzyka mnie tak kręci.

Nie miałem co robić to przypomniałem sobie materiał dorzucony do oficjalnego DVD VNV Nation. Trzeba być chyba konkretnie popieprzonym, żeby do DVD dorzucić materiał składający się głównie ze scen, w których banda pijanych kolesi oddaje się tak błyskotliwym rozrywkom jak obrzucanie się bananami, zabawa sztucznymi kończynami i dywagowanie nad tym, czy żeby DVD miało kategorię 18+ wystarczy tylko bluźnić czy trzeba też molestować dzieci, a najbardziej wzruszającym momentem jest wokalista z butelką Jacka Danielsa opowiadający o tym, że "Uncle Jack knows, uncle Jack understands". Wiem dlaczego ta muzyka mnie tak kręci.

Post 4:30? 

Standardowe ceny jak to w sklepach stacjonarnych. Farbka 11zł, pudło osiemnastofuntowe 118zł, battleforce/batallion 330zł. Łapiesz przelicznik już chyba.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ło qrde to drogie te standartowe ceny 

Czy wiecie o tym, że na najnowszej składance "Lato z Bravo Hits 2008" pomiędzy Stachurskym, Kate Ryan i Gosią Andrzejewicz można usłyszeć wokal Bernarda Sumnera znanego z takich zespołów jak Joy Division i New Order? Kolesie od składanek Bravo mają fantazję. 

Od wczoraj redukuję! 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

komar mnie użarl, co zrobić aby nie swędzialo?