Wstępnie nie wstępnie, masz być i się obecnością odwdzięczyć;)Tomash pisze:Wstępnie i ja
Kogo obchodzą punkty?
Poza tym czy 2250 to nie za duży format aby? Myślałem, że 3x0,7, tudzież 2x1,5, ewentualnie plus parówka, wystarczy.
4 wampiry sa jak 4 karabiny!
- 4 karabiny
- Beast from the East
- 4 karabiny
- Beast from the East
Zajebiście:DPijak pisze:Ja bym sie pojawił w czwartek mógłby mnie ktoś zgarnąc z PKS-a w Looblinie?? Brac spiwór karimate i wódke?? A Budda od kiedy sie na ranczo melinuje??
Ktoś Cię ogarnie. Wstępnie Dudi i Budda zapowiedział się na czwartek. No i blaty planuje wtedy przewieść. W każdym razie im wcześniej wpadniesz tym lepiej.
lol, ja sie dopiero ogarniam i dochodze do siebie. prosto z piasecznego pojechalem nad biale i bawilem sie w guadalajarze http://pl.youtube.com/watch?v=g_rLECu_NQs
postaram sie w czwartek zjechac, tez musze armie ogarnac, posklejac wszystkie polamance itd
pozdrawiam
postaram sie w czwartek zjechac, tez musze armie ogarnac, posklejac wszystkie polamance itd
pozdrawiam
Ja mam od dzisiaj urlop wiec mogę nawet w czwartek rano przyjechać i blaty pomóc nosić.4 karabiny pisze:Zajebiście:DPijak pisze:Ja bym sie pojawił w czwartek mógłby mnie ktoś zgarnąc z PKS-a w Looblinie?? Brac spiwór karimate i wódke?? A Budda od kiedy sie na ranczo melinuje??
Ktoś Cię ogarnie. Wstępnie Dudi i Budda zapowiedział się na czwartek. No i blaty planuje wtedy przewieść. W każdym razie im wcześniej wpadniesz tym lepiej.
- 4 karabiny
- Beast from the East
To spoko - fona do mnie masz. Także wal śmiało, zgarniemy cię w czwartek rano.Pijak pisze:Ja mam od dzisiaj urlop wiec mogę nawet w czwartek rano przyjechać i blaty pomóc nosić.4 karabiny pisze:Zajebiście:DPijak pisze:Ja bym sie pojawił w czwartek mógłby mnie ktoś zgarnąc z PKS-a w Looblinie?? Brac spiwór karimate i wódke?? A Budda od kiedy sie na ranczo melinuje??
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jaki turniej robimy? zgłaszacie do ligi cos? :p
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
na pewno już wiadomo że przybędę , w piątek dotrę w czwartek raczej nie,
@tomash - 2250 to calkiem odpowiedni format, patrzac na warunki
do ligii zglosze zaraz cos
do ligii zglosze zaraz cos
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
A ja muszę ponegocjować z kobietą, po ostatnim wyjeździe kręci nosem na perspektywy mojego wyjazdu do Lublina
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
no i dobra
@ TOmash - ale nie jedziesz do lublina, tylko do Kijan tam gdzie byles na ognisku przed masterem
@ TOmash - ale nie jedziesz do lublina, tylko do Kijan tam gdzie byles na ognisku przed masterem
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja tez mam zamiar koczowac w czwartek...co z resztą dni imprezowania to nie wiem, zalezy od rodzinki. :/
Nie mam twojego nr telefonu weź mi wyślij na PM nr osoby z którą mam sie kontaktować w sprawie transportu. Pewnie bym był przed 10 w Lublinie. Mogę później jak by nie miał mnie kto odebrać. Jaki jest format turnieju??4 karabiny pisze:To spoko - fona do mnie masz. Także wal śmiało, zgarniemy cię w czwartek rano.Pijak pisze:Ja mam od dzisiaj urlop wiec mogę nawet w czwartek rano przyjechać i blaty pomóc nosić.4 karabiny pisze: Zajebiście:D
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a kiedy o której dokłądnie się tur zaczyna?
zacznie sie jak beda wszyscy gracze
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
bo chodzi o to że jak w po południu w piątek będę to czy czegoś nie opuszczę , czy nie przyjechac klasycznie na 9 rano w piątek. I czy to będzie jeden tu czy dwa , czy przygotowywac drugą armię ewentualnie.
jak przyjedziesz wieczorem w piatek, to na pewno cos ominiesz, jak przyjedziesz na 9, to troche za wczesnie:P tak ok 11 to dobra pora