ja już kupilem po 3 pudla, powiesz mi?Szaman pisze:jak nakupujecie warriorow i marauderow, to dopiero wtedy Wam powiem
Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
Powie ci żebyś sprzedałja już kupilem po 3 pudla, powiesz mi? Very Happyjak nakupujecie warriorow i marauderow, to dopiero wtedy Wam powiem Wink
p.s-Ja tylko mam nadzieję ,że nadal grywany będzie lordzio na smoczku alb o innym latającym LT
qrczę, to jak psy trzecim plastikiem to nie będzie całkiem nowej jednostki plastikowej
hmmm, horsemani khorna mogą przywalić, ale dla nich frenzy jednak nie.
za to ws i bs -1 bardzo fajne, dla wszystkiego poprostu, ciekawe jaka cena pewnie spora, i czy za model czy za odzdział.
hmmm, horsemani khorna mogą przywalić, ale dla nich frenzy jednak nie.
za to ws i bs -1 bardzo fajne, dla wszystkiego poprostu, ciekawe jaka cena pewnie spora, i czy za model czy za odzdział.
Maćku drogi czy będzie możliwość złożenia armii 20-30 modeli na smoku czy innym koksowym generale ? Oczywiście chodzi mi o coś grywalnego
a ja mam nadzieję że i na herosie na LT będzie możliwe granie:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Ja sądzę ,że skoro rozdzielą chaos to muszą dać jakieś nowe jednostki ,które zastąpią lataczy (płaszczki i furie) ,koksy ( Minotaury ,DO itp.) .Stąd może te latające "nie wiadomo co" na okładce
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
czyli jest jakieś fajne rozwiązanie , może coś typu czar albo zabawna nowatorska jednostkaSzaman pisze:nic nie musza
Nie muszą ,a mogą ,a wypadałoby chociażnic nie musza Mr. Green
Pewno jaskiniowcy
A licky boom boom down!!!
przepraszam
w takim razie zamykam oczy i czekam, co będzie to będzie ale chaos bez mamuta to nie chaos(odmiana jaskiniowa chaosu oczywiście )
Kosa coś mówił o możliwości złożenia fajnej grywalnej armii z norski, czy tam barbarzyńskiej ale bez mamuta to nie będą ci sami jaskiniowcy
w takim razie zamykam oczy i czekam, co będzie to będzie ale chaos bez mamuta to nie chaos(odmiana jaskiniowa chaosu oczywiście )
Kosa coś mówił o możliwości złożenia fajnej grywalnej armii z norski, czy tam barbarzyńskiej ale bez mamuta to nie będą ci sami jaskiniowcy
na barbarzyńcach ogólnie...
ale nie wiem czy to prawda
zlożyc się na pewno da...
ale czy będzie to grywalne na poziom VII ed?
no wlaśnie, będzie
ale nie wiem czy to prawda
zlożyc się na pewno da...
ale czy będzie to grywalne na poziom VII ed?
no wlaśnie, będzie
ale w takim czymś bardzo fajnie pasują wszelakie ogry czy też dragon-ogry.
Lekkie konwersje na styl barbarzyński i jak ulal wtapiaja się w morze hordy.
Lekkie konwersje na styl barbarzyński i jak ulal wtapiaja się w morze hordy.