Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
zajebiste , po prostu zajebiste
już przypomniałem sobie za co kochałem chaos
"Ja czekam na kolejne fotki hord"
to były już jakieś inne , czy mówisz o tym khorniszonie na puszcze
już przypomniałem sobie za co kochałem chaos
"Ja czekam na kolejne fotki hord"
to były już jakieś inne , czy mówisz o tym khorniszonie na puszcze
Ponoć nowe horse marudy
http://3.bp.blogspot.com/_ts1HdLGjywM/S ... avalry.gif
http://3.bp.blogspot.com/_ts1HdLGjywM/S ... avalry.gif
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Genialna figurka, ale ta macka ;( Koszmarnie obrzydza model.... Bez konwersji się nie obejdzie:/
Imo macka wygląda bardzo ładnie i pasuje do chaosu. Dla mnie wojownicy chaosu nigdy nie byli zwykłymi ludźmi
Na wstępie chciałbym ładnie się przywitać, bom nowy na tym forum - "Dziń dybry"
Powitanko było, no to do roboty...
Co do lorda: jego mackowata łapka wcale mi nie przeszkadza. Gorzej, że wygląda na krótkonoga-kurdupla. Mam nadzieję, że to tylko wina zdjęcia.
Powitanko było, no to do roboty...
Zgaduję... War Altar?Wiewior-lbn pisze:czyli jest jakieś fajne rozwiązanie , może coś typu czar albo zabawna nowatorska jednostkaSzaman pisze:nic nie musza
Co do lorda: jego mackowata łapka wcale mi nie przeszkadza. Gorzej, że wygląda na krótkonoga-kurdupla. Mam nadzieję, że to tylko wina zdjęcia.
Moim zdaniem model przepiekny. A koń jest świetny - bardzo mi sie podoba ta statyczna poza. Rękę z macką trzeba będzie zmienić (mam nadzieję, że jest połaczona z tarczą i jako jeden element doklejana do modelu), ale reszta jest fenomenalna.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
jednak mi sie nie podoba
ale jeśli to plastik to będzie fajna figsa do przerabiania
ale jeśli to plastik to będzie fajna figsa do przerabiania
Kurcze GW coraz fajniejsze modele ... Statyczny jak statyczny przecież nie wszyscy muszą jak dzikie osły popylać