Gracz.com.pl

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Ewin
"Nie jestem powergamerem"

Gracz.com.pl

Post autor: Ewin »

Ekhm, 7 sierpnia zamówiłem figurki z dostępnością 24h, do dziś są przyjęte do realizacji. Czy mogę po prostu wycofać wpłatę? Jak nie to jak inaczej odzyskać pieniądze za figurki których tez już nie chcę?

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Obawiam się, że najlepiej było by napisać do sklepu, a nie pytać na forum.

Ewin

Nie odpisują an e-mail. Spróbuje jeszcze raz, jak do poniedziałku 15 nie odpiszą to co mogę zrobić.

Tak szybko bo zawsze mogę anulować przelew dlatego muszę szybko się dowiedzieć co i jak.

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Ja jak pierwszy raz zamawiałem u nich figsy to po złożeniu zamowienia dalem multiprzelew i czekałem aż napiszą, że wysłali - dobrze, że zobaczyłem iż automatycznie wysyłają maila, gdzie jeszcze (już po zapłacie) musisz potwierdzić zamówienie. Obawiam się, że ty tego nie zrobiłeś i dlatego masz taki problem.

Natomiast od siebie sklep moge polecić bo nawet pocztą - figsy w 2 dni dostałem :D
Obrazek

Ewin

Twoje zamówienie zostało przyjęte do realizacji i wkrótce zostanie do ciebie wysłane.

Fakt, jest w poprzednim mailu link, ale jesli sie go nie kliknie to po 5 dniach zostaje zamówienie usunięte. A teraz ja chce kasę z powrotem.

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Ewin pisze:Fakt, jest w poprzednim mailu link, ale jesli sie go nie kliknie to po 5 dniach zostaje zamówienie usunięte. A teraz ja chce kasę z powrotem.
No to właśnie o ten mail chodzi - nie potwierdziłeś w ciągu 5 dni i zamówienie zostało anulowane - IMO pieniądze powinni Tobie oddać.
Obrazek

ODPOWIEDZ