Arena of Death nr 8

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Artein pisze:Wydaje mi się że są znajdą się chętni do prowadzenia (conajmniej jeden już jest), chociaż to może nie być już ten sam poziom.... :roll:
Artein, ja bym sam chętnie poprowadził, problem w tym, że narazie nie za bardzo mam czas (magisterka, szukanie roboty), poza tym w RPG to ja zawsze widziałem siebie jako gracza, a nie mistrza :) .
Artein pisze:a własnie, Slaanesh jeszcze....
ale teraz mam pomysl na postać :roll:
ale poczekajmy do końca weekendu aż Murmi wróci i miejmy nadzieję ożywi arenę :P
Taka postać jest dla mnie (tzn mojej dark elfiej postaci) wrogiem nr 2 (zaraz po znienawidzonych Ulthuańczykach), nędzny heretyk zaprzedany chaosowi zdrajca prawdziwej wiary, chaos i slannesh 100% nienawiści :evil: . Chwała Kheinowi :twisted: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Mike
Mudżahedin

Post autor: Mike »

lawl taki fanatyk a ciągle pisze khein a nie khain : X

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

tak w ogóle to żaden khein, żaden khaine tylko Khaine, a właściwie to Khaela Mensha Khaine, co na bardziej ludzki język oznacza Krwaworęki Bóg :roll:
dostrzegam u Was braki ;)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Assassini się zajmą tymi heretykami ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator