Play Mini of the Month 16 - Propozycje
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini of the Month 16 - Propozycje
Witam,
Składajcie propozycje na wrzesień.
Składajcie propozycje na wrzesień.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, o 16:08 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- muzyk
(ew. także na wierzchowcu)
- model pieszy z bronią białą (nóż, miecz, powiedzmy, że siekiera, topór, włócznia, halabarda, sejmitar, maczeta i inne takie...)
- model w płaszczu
- model statyczny, np. z regimentu, zwykły piechociarz, jakikolwiek
- model pieszy z tarczą
Na razie tyle...

- model pieszy z bronią białą (nóż, miecz, powiedzmy, że siekiera, topór, włócznia, halabarda, sejmitar, maczeta i inne takie...)
- model w płaszczu
- model statyczny, np. z regimentu, zwykły piechociarz, jakikolwiek
- model pieszy z tarczą
Na razie tyle...

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Corvus Albus
- Kretozord
Moją propozycją jest temat: HARD-CORE
.
Każda armia nie obędzie się bez Core’owej jednostki. W jednych są to opancerzone krasnoludy, w innych przerażające demony lub ghule, w innych jeszcze śmiercionośni elficcy łucznicy. Poprzez odpowiednie konwersje lub dobór jednostki Core należy stworzyć oddział do którego będzie pasować określenie HARD-CORE
(mamy tu wiele znaczeń ;p dla jednych coś sex & violence, dla innych coś dobrze opancerzonego, coś maksymalnie obleśnego ;p lub wyjątkowo skutecznego jak na Core'owy oddział
).

Każda armia nie obędzie się bez Core’owej jednostki. W jednych są to opancerzone krasnoludy, w innych przerażające demony lub ghule, w innych jeszcze śmiercionośni elficcy łucznicy. Poprzez odpowiednie konwersje lub dobór jednostki Core należy stworzyć oddział do którego będzie pasować określenie HARD-CORE

Mi się podoba HARD-CORE 

Ja bym dał po prosty heros
(na koniu ,z buta ,na rydwanie ,smoku etc. coś z sekcji lord/hero
).

Podpisuję się pod propozycją Manfreda.Manfred pisze:konwersja oddziału czy coś takiego
takie odejście od reguły malowania