jak pomalować twarz???
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Ludzka skóra
Nie znalazłem takiego tematu więc zakładam.
Mógłby mi ktoś podać w miarę łatwy i dający fajne efekty sposób na malowanie "standardowej" ludzkiej skóry ?
z góry dzięki
Mógłby mi ktoś podać w miarę łatwy i dający fajne efekty sposób na malowanie "standardowej" ludzkiej skóry ?
z góry dzięki
-
- Kretozord
pisałem w temacie o HE ale mozesz zamienic elf flesha na dwarf flesha, imo bedzie bardziej "ludzko" zobacz tutaj moje posty
Ostatnio zmieniony 15 lut 2007, o 22:04 przez kurka_z_podworka, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
od bestiala przez dwarf flesha do krawędzi elf fleshem. myślę, że podstawowy sposób wzbogacony dodatkową ilościa warstw moze dać świetne efekty
- Hashmallum
- Mudżahedin
Bestial jest zbyt tepo - brazowy , polecam sposob w jaki szkolimy naszych malarzy - baza - dark flesh, rozjasnienie 1sze i baza skory - dwarf flesh , pozniej elf flesh i na koncu elf flesh + bialy...
Obecnie zaczynam od bestiala + skull white , a nastepnie dodaje coraz wiecej skulla...
najierw skorszed na calosc potem miszanka dark flesha i dwarf flesha ,potem dwarf flesh i stopniowo dodaje do niego bialego . wyglada ok. jak skoncze plague prista to wrzuce (ma wlkasnie taka skore )
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
No właśnie mam do was prośbę, proszę powiedzcie mi jakich farb używać do malowania bretońców???wiem że nie mogą być one za jasne, ale trochę ciemniejsze. Dokładnie chodzi mi o tych: http://uk.games-workshop.com/bretonnia/ ... gallery/8/ .Sorry za taki niedokładny wygląd postaci ale nie dałem rady znaleźć dokładniejszego zdjęcia. Powiedzcie mi jakie farby najlepiej sie zaopatrzyć by pomalować niemwięcej tak skórę lub od jakiego koloru po jaki??będę wam wdzięczny.
Pozdro
Pozdro
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
No ok ale ja piszesz na temat ,2ego sposobu to ten tanddet flash mieszasz z białym cały czas by uzyskać elf flesha?czy mieszasz coraz mniej tandeta a wiecej elf flesha??
Polaczylem tematy o malowaniu twarzy - Artek zanim zalozysz nowy temat to sprawdz czy juz taki przypadkiem nie zostal wczesniej juz zalozony...
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Ok, sory ale niemogłem znaleść ich w dzaile o malowaniu! niewiem czemu ale ok, postaram się czytać nawet wcześniejsze tematy.