Haje 1500

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
dżejdżej
"Nie jestem powergamerem"

Haje 1500

Post autor: dżejdżej »

Gogol powiedział żebym grał bez magii... i z klockiem 10 dragonów... nich się cieszy:D

hero:
mag: 2 DS
commander:Hełm szczęścia, -3 do casta,lanca, smoczy pancerz,tarcza, koń z bardingiem

BSB:koń z bardingiem, battle banner

core:
2*5 silver helms: 2+ save, muzyk

specjal:

10 dragonów: FCG, ellyrion, czempion ma +1 do liderki

4 rydwany

rare:

2 orełki

Total cost: 1499

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

jak 10 kawalerzystów to tylko silverki, daltego bym wymieniłsię, dał 10 silveró z war bannerem i 5\6 princesek z ellyrionem. Wywaliłbym dwa rydwany i dał cos za nie, przykałdowo 5 silverków i raczej pozbyłbym się tego commandera i albo dał go na orle z rever bowem, bądz zakupił oddziały. Hełmik dla drakemastera.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Rogas
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Rogas »

Słuchaj Kosy on czasem dobrze mówi :D

3 herosów na takie punkty to raczej za dużo. Zredukuj do 2, zostaw maga ze scrollami, a jako drugiego to daj BSB i zrób puszkę z niego.
Chyba lepiej drakemasterowi dać en.shield, a hełm of fortune dla BSB, przyda mu się przerzut save'a.
http://www.dwarftales.com/

Genialna alternatywa dla figurek GW!!

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Zmiana DP z Sh sensowna, reszta bardziej podoba mi sie jak jest niz to co proponujecie :) Chociaz reaver bow faktycznie fajny, wtedy trzeba by zrezygnowac z 10LD na DP i dac im -3 do casta i kolesiowi na koniu luk.

ODPOWIEDZ