Na pewno nie będzie to czysta sytuacja...
Teraz jest dużo przejrzyściej
Głosowanie na temat składu na Euro
mi sie tam duzo bardziej podoba system dunski, czyli mozliwosc uzyskanie kwalifikacji z ligi, turniejow eliminacyjnych + 1,2 os za zaslugi...
podoba mi sie rowniez system naszego 40k, TOP5 + 3 osoby dobierane
nie podoba mi sie kazdy system w ktorym wieksza rola przykladana jest do subiektywnej oceny jednej osoby... wystarczy jedna bitwa zagrana przeciwko komus w czasie jego slabszego dnia aby go przekreslic w tym temacie i sklasyfikowac jako warzywo... im wiekszy free will tym gorzej, jestem zwolennikiem jasnych i klarownych sytuacji z jasnymi zasadami doboru do skladu, tak abym grajac jakas armia caly rok z dobrymi wynikami wiedzial ze mam duze szanse, a nie zeby nagle sie okazalo ze ktos uwaza ze ktos inny gra lepiej ode mnie bo kiedys ze mna przez przypadek wygral 11-9 i ma z tego powodu wieksze prawo ode mnie do bycia w druzynie
dla mnie takie sytuacje no sorki... ale są takie... polskie...
podoba mi sie rowniez system naszego 40k, TOP5 + 3 osoby dobierane
nie podoba mi sie kazdy system w ktorym wieksza rola przykladana jest do subiektywnej oceny jednej osoby... wystarczy jedna bitwa zagrana przeciwko komus w czasie jego slabszego dnia aby go przekreslic w tym temacie i sklasyfikowac jako warzywo... im wiekszy free will tym gorzej, jestem zwolennikiem jasnych i klarownych sytuacji z jasnymi zasadami doboru do skladu, tak abym grajac jakas armia caly rok z dobrymi wynikami wiedzial ze mam duze szanse, a nie zeby nagle sie okazalo ze ktos uwaza ze ktos inny gra lepiej ode mnie bo kiedys ze mna przez przypadek wygral 11-9 i ma z tego powodu wieksze prawo ode mnie do bycia w druzynie

Ostatnio zmieniony 18 sie 2008, o 19:34 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
oj gdyby Polit nie dostał się do reprezentacji to niebyłoby tej dyskusji
jakoś zastrzeżeń do TOP3 wcześniej nie było. Jeżeli ocena malowania będzie marginalna na masterach w tym sezonie to nie ma co się przejmować i jak dla mnie jest OK. IMO

Targi beda na wieksza skale niz kiedykolwiek 

brawo - nic dodac, nic ujac.thurion pisze: nie podoba mi sie kazdy system w ktorym wieksza rola przykladana jest do subiektywnej oceny jednej osoby... wystarczy jedna bitwa zagrana przeciwko komus w czasie jego slabszego dnia aby go przekreslic w tym temacie i sklasyfikowac jako warzywo... im wiekszy free will tym gorzej, jestem zwolennikiem jasnych i klarownych sytuacji z jasnymi zasadami doboru do skladu, tak abym grajac jakas armia caly rok z dobrymi wynikami wiedzial ze mam duze szanse, a nie zeby nagle sie okazalo ze ktos uwaza ze ktos inny gra lepiej ode mnie bo kiedys ze mna przez przypadek wygral 11-9 i ma z tego powodu wieksze prawo ode mnie do bycia w druzyniedla mnie takie sytuacje no sorki... ale są takie... polskie...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.